O tânără aproape goală a căzut de la etajul al doilea al unei pensiuni din Râşnov

Exact cum scrie în titlu, spicuim dintre ştirea de pe Ştirile ProTV (un site de mare clasă, cu conţinut premium fără plumb):

O gaşcă de tineri basarabeni, aflaţi la o tabără de evanghelizare cu prilejul sărbătorilor pe rit vechi la o pensiune din Râşnov, se apucă de troznit: “petrecerea tinerilor din Republica Moldova a fost stropita din belsug cu alcool, inca de la sosire. Gazdele au observat ca portabgajele masinilor cu care au veit erau ticsite cu bautura” – normal, doar nu au venit până în România să bea limonadă şi sucuri cu extract de ghimbir şi castravete (nu, greşelile din citat nu îmi aparţin).

La un moment dat, în miezul sindrofiei, se aude o bufnitură; iar un angajat al pensiunii iese să vadă ce s-a întâmplat şi o vede pe tânăra aproape goală (dacă nu era acest mic detaliu, evenimentul nu ajungea în veci ştire) căzută la pământ/zăpadă. Angajatul cheamă Poliţia, care începe imediat “cercetările”: ce ţigări a beut fata, ce beuturi a fumat, de ce n-a stat.

Punem pariu că prima măsură a poliţiştilor va fi să o amendeze pe tânără pentru că nu purta buletinul de identitate asupra ei?

19 lovituri, dă-i și tu!