O sustin pe Daniela Stoica la X Factor!

Vă rog să o ascultați pe puștoaica asta.

Această puștoaică este nimeni alta decât personajul Marmelada din filmul Usturoi, fratele ei este Darius Stoica (Ieremia din Usturoi), bunicul a fost și el instrumentist, tatăl lor este membru în taraful care cântă în Usturoi, alături de unchii și prietenii lor… ce mai! Oamenii ăștia, când se întâlnesc la grătare sau la paranghelii scot ceterele, țambalele și acordeoanele și dă-i, frate, cântă de sare cămașa de pe ei. Cântă și seara, în familie, cântă și în timpul zilei, la repetiții, cântă în concerte, la spectacole, cântă la nunți, în turnee… oamenii ăștia numai când dorm nu cântă!

Marmelada Vinerea trecută, Daniela Stoica i-a ridicat în picioare pe toți jurații de la X Factor. Și nu mă mir, pentru că e o mică privighetoare. Și e talentată și simpatică și inteligentă și dezinvoltă și mai mare dragul! Mâine seară o puteți urmări din nou, pe Antena 1, începând cu orele 20:30.

Ce vreau să vă spun? De regulă, Groparu nu se bagă să îndemne oamenii să voteze la concursuri. Dar în cazul ăsta vă roagă Groparu frumos ca, dacă v-a plăcut ce ați auzit, să o votați ca să poată merge mai departe. Pentru că merită și pentru că prea multe manele și starlete care-și modulează vocea pe sintetizatoare ca să nu-i promovăm pe cei care chiar au talent!

Pentru a vota, descărcați aplicația X Factor din App Store (https://goo.gl/AkpTwD) sau Google Play (https://goo.gl/dhZpOn) și căutați-o pe Daniela Stoica. Mulțumiri gropărești!

PS: În febra recitalului ei de vinerea trecută, am scris pe Facebook un mesaj de încurajare: ”Bravo, Daniela! Gogogo!” La care autocorrect-ul a rescris ”Bravo, Daniela! Gigolo!” Ce s-or fi gândit ai ei când au văzut mesajul, nu știu…

6 lovituri, dă-i și tu!