O mică rază de speranţă

Mesaj de la Ramona Cărpenişan: “Aseara nu a mai facut complicaţii, dar încă e în stare critică. Cu fiecare zi care trece fără complicaţii sunt speranţe tot mai mari”.

Aşa că cei care se roagă sunt rugaţi să se roage în continuare, iar cei care nu se roagă… ei bine, ar face bine să se roage! Hai, Mile, prinde hâda de păr şi dă-i şuturi în cur până face roşu-n gât! Şi mai zi-i şi vreo două de dulce, că mi-i dor să te aud înjurând în sârbă, ca atunci când eşti la volan 😀  plus că tre’ să ne duci acolo, în Beograd, la restaurantul ăla de pe Dunăre unde vin ţiganii şi ne cântă la linguri! Hai! Că şi io am tot venit peste tot unde m-ai chemat, şi la revelul sârbesc (ha, mai ţii minte ce varză eram?), şi în Crna Gora, şi la nuntă… doară nu vrei să rămâie sârbul dator! Plus că încă nu am apucat să îţi văd casa de vacanţă de la Timişoara! (mi-am luat şi undiţe să pescuiesc în lac…) Şi mai ştii doară ce eveniment esenţial avem de sărbătorit pe 16 mai, nu? Anul curent, dară!

Promit că fac ce vrei tu, numa’ deschide ochii ăia şi cere naibii, şi tu, o porţie de carne cu usturoi. Da, mă, cu mititei şi ardei d-ăla iute cu ulei, de îmnoi pita în el, de am mâncat la sîrbi, ai bun o fo’!

PS: Cei care puteţi dona sânge – informaţii aici. A2 pozitiv, depreferinţă, dar şi alte grupe de sânge sunt binevenite – se alocă sînge în compensaţie. Eu am A2, dar sunt alergic la tetraciclină şi mi s-a interzis să donez vreodată 🙁 dacă caprele de la centrele de transfuzii fac pe nebunele şi vă spun că au suficient sânge (indicaţie că nu mai au chef să lucreze în ziua aia), insistaţi. Ameninţaţi. Loviţi, muşcaţi!

27 lovituri, dă-i și tu!