Nunta verii

Nu nunta verii, ca de fapt e nunta verisoarei.

Deci sa stiti ca toti ominii care iau Gropar la ocazie sunt cei mai:

– destepti
– becali
– sireti
– soferi.

Deci io cand discut cu tot felu de soferi ma simt asa cum ma simt io de regula cand ma cearta sefu’ si incearca sa ma impuste prin birou: umil sh prostanac. Da’ ce mi-o zis dambovitzanu’ care m-o loat la ocazie vineri merita scris:

“Bueeey, fii atent la mine-aci! Ca asa o stiu de la tataia meu, care tataia e vecinu’ sh, posibil, insusi tata meu.

Cand iti iai nevasta, ii dai pace vreo luna, doo. P-orma vii acasa aptziguit, sh ii cauti in cuarne! Asha. Ea – fiind femeie – nu va putea rezista, sh va comenta la greu. In secunda aia ii administrezi o mamaie de bataie d-aia  sora cu muartea.  P-orma – normal – adormi. Daca te scoli dimineatza sh nevasta s-o carat la ma-sa, atunci faci o cruce mare, sh zici DOAMNEEEE!!!! Multumescu-ti tie ca am scapat de lelea asta! Sh daca nevasta nu ti-o fugit de-acasa, ii ceri frumos iertare, sh cate zile mai ai tu pe planeta nu o mai atingi nici cu-o floare, veninoasa sau nu!”

La nunta, am mers la mire sh i-am zis asta. Nu o ras.

P-orma am mers la mireasa, si i-am zis “tu verisoara! arata-mi neamurile lui, ca sa ne radem de ei, ca aia is najpa si noi suntem mai meseriashi ca ei!” Nici ea n-o ras.

P-orma or vint toate neamurile mele, sa ma pijte de obraji, sa zica ca ce mare m-am facut, ca cand mai merg sa le vizitez, ca au mare nevoie de bani, sh ca cand ma insor odata? Muie, le-am zis.

A, da’ n-o venit un unchi la nunta, ca ii suparat pe tot neamu’, sh nici o matusha, care ii cam decibelă era, asa, de felu’ ei. Si bine-nteles – nu or vint nici neamurile care deja or cam dat coltzu’, finca si-or dat seama ca decat sa mai stea in asa familie, mai bine moartea!

Gata. Maine am sa va zic ce am patit cu studentele care stau sub mine, sh le place!

5 lovituri, dă-i și tu!