Nunta din weekendu’ asta

Da, se marita verisoara mea scumpa, pe care nu am mai vazut-o dee… ăăă… de… bon, am vazut-o la nunta lu var-mio, amu 2 ani, si inainte de asta nu am mai vazut-o literalmente de un secol! Ca in mileniu asta ioc.

O sa fie o nunta cu multa muzica populara, neveste batute, certuri sh alte shele, dihonii intre neamuri, manele, sibieni jmekeri capitali cortorari europeni! Sh cel mai important – o sa ma apuc iar de fumat sh de beut, finca maine expira paoza. Sau poate nu ma apuc. Sau mai vedem.

Cert e ca voi sta cu var-mio la masa, var-mio care cel mai scump personaj din universul
asta care se tot extinde de la Big Gang Bang incoace, asa, si vom barfi sh vom râde de neamurile noastre, care is atata de najpa, ca io cu el aproape ca suntem cele mai putin nereusite exemplare!

Si stiti din ce cauza? Pen’ ca, din tot neamu, mama (care de fapt e-o doamna)  sh ma-sa OR FOST SINGURELE CARE NU SI-OR LOAT CONSORT SIBIAN, desi ele e sibience! Sh cica din amestecaturi de astea de gene ies maidanezi frumosi, curati, sanatosi sh uscati, de le sh da IQ-ul afara din cap, ca mie imi tot da, sh de fiecare daca cand imi da il curatz din urechi, sh e asa, galbin!

Deci: La Multi Ani, Ramonica!

9 lovituri, dă-i și tu!