Nu te pui cu programatoarele cand isi doresc sex la lumina lumanarilor!

O fată avea un fetiş nevinovat. Da, sexual. Nu, nu cu curcani sau măgăruşi, perverşilor!

Ea vroia o partidă picantă de sexuleţ la lumina lumânărilor. Ştiţi voi, lumina stinsă, aşternuturi de mătasă, trupuri încinse prin aşternut, dibuiri prin pat, senzaţii tactile unice, umbre tremurînde proiectate pe părete, clipe de neuitat alături de cel drag.

Cel drag, fiind mai inginer, o zis ca ce puii mei e cu fetishele astea, dă-mi pace, vreau să mă joc Lineage 2.

Ea, neabătută din planurile ei, a cumpărat multe, multe lumânări. Aromate, seturi de trei, de cinci, lumânări kamasutra, lumănări cu sclipici şi cu suport, lumânări de toate felurile, candelabre, lumânări care proiectează figurine pe pereţi, lumânări piramidă, trunchi de con, în formă de inimioară, de brăduţ, de broască ţestoasă.

Dijaba.

Atunci ea s-a hotarat să scrie un user guide, să baje injineru’ la cap, şi l-o atârnat în camera lor, la loc vizibil.

Ei, credeaţi că injinerul a băgat la cap? S-a distrat, a râs, le-a arătat şi colejilor, haha, ce muiere faină am. Şi tot nu a făcut nimic.

Văzând că nu se-nvaţă minte, dom’le, injineru’, fata noastră a trecut la măsuri radicale pentru a se juca cu animalul cu două spinări la lumina lumânărilor.

Radicale de tot!

Cât de radicale, vă veţi întreba voi.

Ei bine, foarte radicale: nu a mai plătit curentul până când le-au tăiat conexiunea ăia de la Electrica.

Abia atunci, forţat de împrejurări, injinerul nu a mai avut încotro şi s-a acuplat cu fata aşa, ca-n visele ei, care – repet – nu erau cu curcani. Sau cu ruşi. Sau cu măgăruşi.

PS: True story.

UPDATE: Bernadette, comentariul 35, este gajica din postare! Deci e pe bune, bă, e pe bune, io ce vă tot zic… cititi-i comentariul, ca merita ;))

49 lovituri, dă-i și tu!