Nu beţi apă, mâncaţi-o! (wtf?)
Aş fi putut:
1. Să dau apă la genunchi la tot Floreştiul şi la jumate Mănăşturu’, şi să-mi mai şi rămână să beau o canistră întreagă;
2. Să îmi fac propriul sistem de irigaţii, fără fonduri europene;
3. Să fac duş patru săptămâni;
4. Să pun 16 butoaie cu varză la murat pentru iarnă;
5. Să lansez la apă o navă cât Biruinţa tânărului domn comandant Băsescu;
6. Să îmi fac propria mea deltă şi propria mea Veneţie, cu tot cu români plecaţi la muncă;
7. Să îmi trag un water park cât ăla de la Debrecen;
8. Să cresc delfini în apartament;
9. Să acostez o flotă japoneză de pescuit balene vreme de patru săptămâni;
10. Să îmi creez propriul meu recif;
11. Să cresc nivelul mărilor suficient cât să înec Rio de Janeiro (numa’ de-a dracu’, să nu mai aibă Mazăre unde merge la carnaval);
12. Să învăţ caprele negre să înoate;
13. Să fac Marea Transilvaniei, că Transilvania Mare o rămas numai un vis frumos;
14. Să îmi fac o fermă de alge, midii, stridii, vongole, pectinide, actinii;
15. Să îl chem pe Kevin Costner să filmeze Waterworld II;
16. Să îl chem pe Leonardo di Caprio să filmeze Titanic II;
17. Să îl chem pe Steven Spielberg să filmeze Jaws IV;
18. Să-l chem pe Roland Emerich să filmeze The Day after tomorrow II;
19. Să îmi trag o armată de meduze mutante cu care să cuceresc emisfera;
20. Să fac din Cluj cel mai mare oraş portuar din estul Europei, cu bordeluri pentru marinari şi evaziune fiscală cu trafic de grâu şi Mamaia, cluburi, fiţe şi bariere;
21. Să fac o pistă de water ski până în Odessa;
22. Să îmi trag un tsunami până pe muntele Susitna;
23. Să fac inundaţiile de la Katrina să plângă de ciudă;
24. Să şterg cuvintele “insulă”, “Indonezia” şi “Statuia Libertăţii” din dicţionar;
25. Să ofer apă extratereştrilor însetaţi din patru galaxii…
…cu câtă apă o ieşit din pulpa aia de porc pe care am rumenit-o aseară într-o oală ca să fac din ea o tocană de cartofi.
deci tocana chiar de cartofi a fost, aşa că ţi-ai atins scopul 😈
mamă, ce investiții nasoale faci !
Sigur n-o pus nievasta in secret cate o cana de apa peste pulpa ?
@ Ion: sa stii ca nu-i exclus, ca mai apare ea asa in bucatarie pe nevazute si-mi umple oala! Mai ales cand e afara cu Groparelu’.
Si din pupla s-a facut snitel ….ca si marime ma refer
Cred ca producatorul/intermediarul s-a gandit ca nu ar strica sa platesti si niste apa daca tot iti permiti o pulpa de porc. Ca si aia costa doar nu o fi gratis.
imi aduci aminte de asta :))
http://www.youtube.com/watch?v=8KD-nJr3LIE
Era apa plata sau minerala ca sa fragezeasca pulpa?
Asa-i ca ai luat-o de la hipermarket/supermagazin???
Avea porcul celulită şi reţinea apa.
@ Adi: hipermarşeu. De ce, tu livrezi carnea acolo?
@ Sofica: deci LOL :)))))
Sintagma tot repetat pe la televizor “Pentru o viata sanatoasa consumati minim 2 litri de apa pe zi” ar trebui transformata in “Pentru o viata sanatoasa consumati minim 2 litri de carne pe zi” (Via- Dragos Alexa)
Da’ voi macelarii de alea mici si private, in curtea omului, n-aveti?
Io, cand stau in Bukale (ca acum is la Birmingham) am la 150 de metri un Kaufland si la 250 de metri e un magazin mic, “La Bia”. Ghici de unde cumpar carne?? Iar mezeluri iau de la Sergiana (Poiana Marului, Sibiu).
tot ce este “tiplat”….e juma -juma cu apa! si nu numai ….cam tot ce se vinde “pe piata” “inoata in apa ….care se vinde peste 20 de lei kg!
@ADi: s-a stricat si Bia…miroase naspa si pastrama e facuta din carne expirata 😐
tot ghita din curte de la tara e mai bun…
@ iulia: da, da’ e tot mai scump la vedere…