Noi suntem români. Noi distrugem aniversări, brexituri, uniuni europene

Într-o zi de joi, deci când aveam mintea de weekend în România, m-am pricopsit, pe mailul de firmă, cu un mesaj scris de ceva coleg suedez.


Poză făcută înainte de incendii, când Suedia era încă o ŢARĂ PERFECTĂ

Mailul era scris în limba lor cea suedeză, din care eu încă nu ştiu zice decât Skål!

E-mailul în limba suedeză mă invita direct să dau Accept unei invitații.

Sclav cumințel în propria țară, am dat Accept fără să-mi mai bat capul.

În ziua întâlnirii, m-am gândit să pun, totuşi, într-un Google Translate textul mailului, ca să nu fie surprize.

Şi am avut deosebita surpriză să descopăr că… e-mailul era nici mai mult, nici mai puțin decât o invitație la ziua colegului din Suedia, și el ne ruga să-i spunem câți vom fi, ca să știe câte felii de prăjitură să aducă de acasă.

Pentru că asta presupunea un anumit număr de grame de făină calculat la un anumit număr de ouă şi un anumit număr de mililitri de lapte combinaţi cu grame de zahăr, că la ei nu merge cu “vai, dar uite câtă tartă de castravete a rămas! Mai du cu tine acasă o felie şi micului Magnus Gustafsson şi micuţei Grete!”

Mno, când mi-am dat seama, am încercat să dau click ca să-mi anulez prezenţa; dar fusă în van, căci mortul de la groapă nu se mai întoarce, şi nici plăcinta suedeză de la cuptor.

Şi pun pariu că, în momentul în care și-a dat seama că a rămas o felie de tort nemâncată de vreunul din cei care dăduseră Accept la petrecerea de aniversare, a avut loc o mini-explozie nucleară în lumea programată la sânge și perfectă și nordică și suedeză a aniversatului; dar a trecut totuşi peste tot cu un zâmbet viking, pentru că aşa este norma la ei, chiar dacă a avut nevoie ulterior de ore lungi de terapie.

Noi suntem români, băi, cu noi nu te joci, noi vă distrugem tot sistemul ăla al vostru perfect, băi, şi distrugem şi planeta Marte cu toate rezervele ei de apă, şi pe Trump şi pe King Kong il ăla din Coreea, şi Uniunea Europeană şi brexitul îl distrugem, băi, you don’t fuck with us.

Motherfuckers, you don’t fuck with us!!!

11 lovituri, dă-i și tu!