No, tu Codruța, e bine amu?

Apăi tu Codruța,

Ne-ai speriat pe toți de nici nu mai știu de noi.

Dimineață am interviu la Ambasada SUA, că s-ar putea să plec în vizită fulger peste baltă (fix amu sunt în vizită fulger în București, dar nu am zis nimic nimănui!) și, no, io am mai zis că cunosc și io pe câte cineva pe la reprezentanța Unchiului Samuel.

Și asta pentru că amu ceva vreme m-am văzut cu niște cetățence de pe acolo.

Băi, și mă tem să le sun! Am cărțile lor de vizită și mă tem să le sun, ca românu’, și să le-ntreb românisme din elea, gen ”da’ ce te-ntreabă la interviu?”, ”îmi poți da un e-mail cu linkul unde sunt informațiile pentru viză?”, ”mă lasă cu alcool la vamă, sau trebuie să bag pălinca în prezervative pe care le înghit?” – no, chestii normale, umane, românești.

Deci asta fac! Decât să le sun și să avem toți probleme pentru că stă Kovesi cu paharul la calorifer, tot sun și stau și tot aștept câte 8-9-15 minute până intru în direct la Call Center-ul ăla de la ambasadă pentru tot felul de întrebări stupide care-mi vin mie, gen ”știți, io-s ardelean… și vorbesc mult cu <no>, oare o puteți instrui pe doamna de la interviu să afle că <no> nu înseamnă ce înseamnă în engleză?”, sau ”știți, io-s ardelean… da’ să știți că, dacă văd un avion, nu mă duc în pădure să-i aflu cuibul, no, ăla e numa’ un banc!”, sau ”știți, io-s ardelean… oare e bai dacă le spun la interviu că poa’ să vină aci la noi în țară oricâți mujahedini teroriști musulmani vor, numa’ să nu vină unguri?”.

No, tu Codruța, binie-i amu?

9 lovituri, dă-i și tu!