Nişte scurte de luni

…foarte personale, înainte de a dispărea într-un mujdei.

1. Cine vrea să candideze la Dansez pentru tine pentru Zolty din Bogata? Zolty se află în scaunul cu rotile din fragedă pruncie, şi doreşte să ajute oamenii să conştientizeze faptul că o dizabilitate nu reprezintă o limitare, ci o provocare; şi, ca să fim sinceri până la capăt, Zolty nu a fost niciodată avut sau prosper, dar îşi doreşte ca ziua de mâine să nu se adauge la lungul său şir de probleme cu care trebuie să se războiască zilnic. Ştiu, Zolty este un pretenţios, dar şi-ar dori foarte mult să-şi păstreze mobilitatea celor două degete funcţionale, şi i-ar prinde bine ca cineva cu abilităţi de dansator şi inimă largă să-i dedice un dans la Românii au talent. Grăbiţi-vă! Perioada de înscriere se încheie în vreo 2-3 săptămâni. Luaţi legătura cu el, vă rog eu frumos🙂

2. Apropos de Zolty, compania care anul trecut i-a cumpărat lui Zolty baterii pentru scaunul cu rotile, şi anume Pepsi, rulează fin. Citiţi din nou, vă rog: PEPSI RULZ la pătrat! Oamenii din spatele brandului sunt exagerat de plăcut de deschişi la minte, fiind unul din brandurile internaţionale care sprijină proiectul usturoiesc despre care aţi citit acum o săptămână. Ana-Maria, prinţesă-dulceaţă inedită, trăi-ţi-ar famelia, fie ca blestemul fericirii să te izbească direct în organul cela muşchiulos cu patru camere artrio-ventriculare! Iaca cel mai recent proiect al lor, featuring Hagi:

Iar dacă vă simţiţi muzicali, pe pagina de Facebook Pepsi Romania găsiţi o aplicaţie prin care puteţi compune propriul imn muzical! Hai, viitorule Mozart cu talent, unde te afli?

3. Dacă nu locuiţi pe planeta Bluto, aţi aflat că Cristian Gog a câştigat Românii au talent. Ar fi cazul acum să ne aplecăm şi asupra ministrului său de marketing, pre numele său Ciulea, zis Ciulică; zis Dan; zis Miţipuf şi alte pronume obscene de către iubita, dar şi ilustra sa soţie.

Bă Ciulea, amu pe bune: când o câştigat Gog, ai cunoscut fericirea? Ce gust o avut ea?

4. Actorul Serban Ionescu, o emblema a scenei româneşti, zace pe un spat de spital, pradă unei boli năpraznice. Zorile Store donează 1% din vanzarile lor din următoarele 30 de zile în contul artistului. Aici aveţi si pagina de Facebook a magazinului.

5. Am anunţat proiectul filmului usturoiesc acum o săptămână. De atunci, într-un singur weekend am strâns la subiecte de postări cât nu poţi cu blogul să oglindeşti! Aşa că… io deja râd când mă gândesc la ele, numai să iasă şi nievasta odată din spital… #truestory.

Urati-mi bafta din nou! Si dansati pentru Zolty, pls:D

16 lovituri, dă-i și tu!