Nişte scurte

1. Mishu m-a ameninţat că îmi transformă site-ul în portal de creştere a fluturilor de mătase dacă nu anunţ că Trupa Maya va ajunge în Bucureşti, unde vor susţine concerte în

Club A  (31 ianuarie)
Iron City 1 februarie)
Fabrica (2 februarie)

Lăsînd şantajul pe faţă la o parte, vi-i recomand cu dragă inimă dacă vreţi s-o agăţaţi pe roşcata de la Conta’ sau dacă vreţi să vă impresionaţi jumătatea. Fireşte, dacă nu vă place muzica de calitate, MTV este mereu o alternativă.

(Mishu, e OK? Ţi-am făcut reclamă suficient? Amu te apuci să-mi refaci site-ul ăsta odată, cu design mai bun şi texte mai haioase?)

2. Un proiect comun între neobosiţii de la TVDeCe cu cel mai blogger fulminant pe 2011 – Gaben: Adberaţii, în care doi beutori de bere disecă reclamele pe care le văd românii la TV; ba chiar mai şi scriu despre marketing. Pentru cine nu-i cunoaşte, cei doi sunt plini de dume ultra-all-inclusive – ca un sejur la turci.

3. Prekinul Konskriptor si-a tras blog. La mai mare!

4. Mi-am dat seama că încă-mi mai plac merele.

5. Cam aşa m-am simţit azi-dimineaţă (poza e făcută anul trecut, da, ştiu, in martie, ştiu).

6. Ce ne facem cu Nasty ăsta condamnat? Faza cool e că ştiu nişte informaţii de culise din dosarul ăsta (gura lumii slobodă), dar nu poci a le pune pe blog, pentru că nu-s chiar aşa de bazat şi sincer – nici nu mă interesează subiectul. Decât că sper să-l urmeze şi Trăienel în curând:D

 

11 lovituri, dă-i și tu!