Nici vlogging-ul nu mai e ce-a fost

Monday, 16 October 2017, 21:17 | Categoria : Words dot com easy
Taguri : ,

Tocmai când mă gândeam și eu să intru pe vlogging, dar mi-am dat seama că încă nu e o idee bună să renunț la jobul de corporație când am văzut pe Facebook mesajul ăsta pe un grup de chirii din Cluj.

In other news, în seara asta s-a tras în Cluj un blogmeet frumos, ca-n vremurile de demult, și aș dori să-i felicit pe organizaci și cu această ocazie – știți că bloggerii sunt ca o turmă de mâțe, rar prinzi doi unul lângă altul să se-nțeleagă și să se simtă bine decât dacă unul vrea să facă sex cu celălalt; n-am putut sta mai mult pentru că am fost baby-sitter, dar sper că voi reuși turele viitoare!

PS: Știi că ești de prea mult timp în online când nu-i cunoști decât pe vreo 10 din sala aia de 80 de oameni; și mai și dublezi ca nesimțitu’ media de vârstă când intri acolo chiar dacă intrasem cu fiu-meu, hehehe. Hehe.

7 lovituri pentru “Nici vlogging-ul nu mai e ce-a fost”

 1. 1Atti

  Diferenta e ca tu ai unde te culca noaptea. Avantaj Groparu, zic eu.

 2. 2biaggio

  Si ai fost invitat, sau te gaseai prin zona si ai intrat dupa ceva piscot?

 3. 3Groparu Nemernic

  @ Atti: Preșul is always there for me.
  @ biaggio: Da.

 4. 4mac gregor

  @biaggio

  piscotul disparuse, ca deja intrasera in sala > 0 vlogari.

 5. 5Levi

  daca iti cauti chirie, cauta aici :))

 6. 6Levi

  https://nemutam.com/ aici iti poti gasi chirie

 7. 7Calin

  Fain că la Cj se vad bloggeri, la noi, din Baia Mare au tulit-o toți la capitala ( nu chiar toti) dar in afara de Gaben mu ,ai stiu altii. Daca se mai face o intalnire d-asta da un semn, daca-ti mai amintesti, imi ia doua ore sa aduc de la Baia Mare un coniac de casa, facut de tata în butoi de stejar, la fix 40 de grade. Nevasta si copii am, deci nu ma sfadesc cu nimeni.
  Sa-ti mearga bine, in tot ce faci.

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)