Musca beţivă

Deşi acest titlu v-ar face pe mulţi să credeţi că e vorba despre mine, daţi-mi voie să vă luminesc: e vorba de altă muscă beţivă.

Această muscă beţivă, despre care e vorba in această postare, trona, ca o nesimţită, la mine în baie, pe oglindă. La mine in baie, care e renovată de la zero (m-o costat cam un milion de lei vechi renovarea, deci o mică avere!) se află, pe lângă un tron de porţălan, şi o oglindă (în care mă încordez io adesea) cu o lumină; fincă în orice baie trebe lumină, ca să poţi face pipi negreşit pe colacul de pe budă. Deasupra luminii se află o gură de aerisire cu ventilator electric, care eliberează baia de mirosurile care înconjoară tronul de porţălan, şi de aburii mei când fac duş, aburi care ma împresoară ca degetele unei zeiţe lacome de corpul meu sexobolant.

Eu m-am gândit să alung musca beţivă (care era aşezată chiar lângă lumina de pe oglindă) înspre ventilatorul electric, care mergea; dar musca dreq era fascinată de lumină, şi degeaba am hâşâit-o eu cu mâna, ca nu o vrut să zboare către ventilator, care mergea, că vroia la lumină.

Aşa că am îndrumat-o cu drag către lumină, dar nu lumina mea din baie, ci către lumina de la capatul unui tunel, tunel in care a intrat în momentul în care am strivit-o, cu drag, de oglindă.

6 lovituri, dă-i și tu!