Mult vorbeşti, puţin plăteşti

Se pare că, la fel ca firma la care Groparu prestează, nici tovarăşii de la Cosmote nu au putut sta toată luna ianuarie fără să facă nimic (chestie care mă bucură, pentru că mă săturasem de câtă lume se uită la mine câş cînd le zic că nu îmi văd capul de treabă în Gerar! “Eşti nebun? Păi tu lucrezi şi pe perioada de criză?”).

Aşadar, operatorul verde lansează pe piaţă o nouă cartelă preplătită anterior, cu numele conspirativ Frog. Da, veţi spune voi, mare scofală! Păi asta e, că cam e. Deci fiţi antenă: vă trebuie minimum 4 euro pentru activare. Faza e că primiţi bonus de 48 de euro (1 euro bonus / lună pentru o perioadă de 48 de luni, primit la prima reîncărcare de minim 4 euro, în cadrul lunii respective; deci un fel de banca pentru locuinţe pentru cartele pentru vorbit). Şi faza faină numai amu începe: cu extraopţiunea Frog (la preţ de 6 euro), poţi beneficia de:
•    Navigare nelimitată pe Internet de pe telefonul mobil (prin serviciul web’n’walk)
•    15 MMS-uri incluse către utilizatorii Frog şi COSMOTE (adică moca; adică gratis)
•    trafic pe Twitter cât vrei (adică moca; adică gratis)
•    Serviciul Muziton

Staţi puţin, că n-am terminat. Pe zona de voce, extraopţiunea include, normal, şi
•    Apeluri nelimitate de voce şi SMS-uri în grupul Frog
•    1000 de minute şi 1000 SMS-uri către COSMOTE
•    70 minute şi 70 SMS-uri către alte reţele naţionale.

Ca să vă daţi seama dacă partenerul de discuţii este sau nu Frog, se poate verifica usor fie prin accesarea standard de canale Self Care (1234 / *100#) fie prin formarea numerelor scurte 777 / *777#. Mai multe informaţii – pe site-ul verde.

Deci nu are rost să pupaţi cartela Frog pe cip, că deja e transformată ea în prinţ, direct.

11 lovituri, dă-i și tu!