Motivaționalul pe 2017

Așadar, avem o strânsură de incompetenți, ticăloși, și incompetenți ticăloși, din care spicuim:

– Olguța Vasilescu, propunerea pentru Muncă – fostă peremistă, actuală pesedistă, o chitră agresivă, cercetată penal pentru fapte de corupție. Dacă ar fi un testicul, ar fi ăla bleg din săculeț. (sursa)
– Toma-Florin Petcu, nominalizat la Energie – face parte din ALDE (partid de adunături), are CV cu greșeli și stângăcii. Un cap de cretă.
– Sevil Shhaideh, propunerea de vicepremier și Dezvoltare – o femeie blajină și flască pe care, dacă o auzeai tânguindu-se la Antena 3, îți dădeai seama că ar fi în stare să falimenteze până și un magazin de penitenciar.
– Teodor Meleșcanu, propunerea la Externe – ”Ele Mele” e atâta de vechi în politică, încât va fi nevoie de cineva care să-i țină proteza în gură cânt rostește jurământul de învestire. Un hiclean traseist din școala veche de cadre, un supraviețuitor al sistemelor.
– Viorel Ștefan, la Finanțe – unul sub care Navrom a luat apă. Rău. Dar nu se compară cu…
– Alexandru Petrescu, propus la Economie – unul din bocancii care apasă greu pe grumazul Poștei Române. Dacă ai înjurat la contactul cu Poșta în ultimii 10 ani, află că omul ăsta se află printre cei care o țin cu capul sub apă.
– De Ana Birchall, delegată pentru Afaceri Europene, nu mai zic nimic – s-a făcut cunoscută mai mult prin capacitățile de exprimare orală decât prin cele intelectuale.

(Later edit)

Și toată gașca asta cu intelectul unui burete de mare ne va conduce în timp ce tu crezi cu tărie că nu ești suficient de pregătit(ă) să începi o afacere.

apus-de-soare-motivational-2017

10 lovituri, dă-i și tu!