8 lovituri

 1. Belle dImagination
  27, April, 2015 @ 10:38 pm

  Ooooo, astea-s veşti bune pentru statisticile matrimoniale viitoare. Înseamnă că băieţii or să fie familiarizaţi cu durerea şi or să reziste mai bine, deci căsniciile or să devină mai trainice

  Reply

 2. Gigi
  28, April, 2015 @ 7:18 am

  Nici moda asta nu mai e ce a fost ! 🙂

  Reply

 3. macanta
  28, April, 2015 @ 9:23 am

  nu se mai poarta stilul salbatic :))

  Reply

 4. IO
  28, April, 2015 @ 11:50 am

  mda. au trecut vremurile în care bărbatul trebuia să miroasă a pericol…

  Reply

 5. boierul
  28, April, 2015 @ 7:48 pm

  Gigi si Io , jos palaria , nu puneti botul la chestii subtirele…. cum le zic la fandoselile cu pretentii de curent ale vedetutelor efemeride ce se fataie prin media obscura. Nu am nimic cu moda , sau mai binezis surogatul de moda servit proaspat consumatorilor cu freza lipita de cerebel. Prietenul si stapanul nostru intru mediere , vajnicul Gropar de zi si de noapte , ne baga pe gatul intelegerii asazisa moda a lu’ Justin Biber asta fara sa ne duca in prealabil prin culisele societatii de consum , in care acest tinerel a devenit peste noapte un brend de carton, model pentru mascarile tinerilor cu alfabetul neterminat sau tinerele cu fesele crescute mai iute decat puterea lor de judecata. Povestea cu prietena si hair stilistul relatata , este dupa parerea mea o sectiune pe judecata generatiei actuale ce tine baierele modei . Toti vor sa fie cool, sa fie trendy cool , dar mai putini clasic cool . Sa ma explic , cool poti ramane in memoria unei petreceri sau a unui festival sau curent de o stagiune, clasic cool ramai reprezentativ pentru o generatie sau pentru o epoca. Io si Gigi spun ca moda nu mai este ce a fost , si eu zic ca au dreptate .. deoarece cu “nema cultura” nu poti face minuni, Justin Biber poate servi ca exemplu pentru cum te poate tavali prin piscurile succesului nimicnicia celor ce-ti apreciaza .calitatile. Prieteni ce va jenati de manele , nu aveti nici o problema cand va simtiti fani Justin Bimber ? zic si io asa ca sunt din generatia lu’ Ping Floyd si a venit valul peste mine de mi-a stricat simtul de orientare ….

  Reply

 6. Dragos
  28, April, 2015 @ 8:56 pm

  Ehe, eu am prevazut miscarea asta de mult. De acum 3 ani mi-am cumparat penseta. Daca vreti vi-o arat, ca inca nu am apucat sa o scot din ambalaj.

  Reply

 7. mac gregor
  29, April, 2015 @ 3:23 pm

  …Facepalm.

  Reply

 8. Antin
  19, July, 2015 @ 5:48 pm

  Duamne feri sa ne atace americanii. Adica rusii. Adica jihadu’. Astia or sa se ascunda sub fusta prekinei.

  Reply