Mica paoza

Dragi cetitori,

Deci:

1. sâmbătă e botezul Gropărelului, deci joi şi vineri sunt în silenzio stampa, fincă două zile o să car de beut pentru prekinii care vin să-l cinstească, şi ăştia nu au prea auzit de apă plată. Sigur nesimţitul de Julică va intra pe blog, vecine, pe blog, să îşi puie codcodacul lui săptămânal; deci dacă intraţi pe la mine nu o sa fie chiar gol şi şoareci pe masă, aia-i clar. Eventual căcăreze de la şoareci, da’ e OK, ii semn că-i casa locuita.
2.- apropos de casă, update la situatia lui Zolty: la ora actuală putem conta pe cca 3000 lei strânşi din cooperativa gropărească (mulţumesc, draji coleji!), din care donaţiile de pe blog cca 1300 RON donaţi în contul meu, la ultima verificare (foarte mulţămesc). Puteţi dona in continuare – full story şi detaliile aici. Am reusit – cu ajutorul colegului Atti şi a Habitaţilor, carora le multumesc şi cu această ocazie – să trimitem un meşter la faţa locului. Situaţia nu e prea roză: se pare că degeaba încercăm să izolăm casa fără sa consolidam fundatia, ceea ce va arunca un pic necesarul de $$ către cer (aşteptăm un raport complet săptămâna asta). Deci donaţi, my frenz! Vorbiţi cu familiile, colegii, dujmanii – numai donaţi!
3. Zolty multumeste si pe aceasta cale lui Atti pentru modemul de Internet, şi lui Iulius Mall pentru un mic cadouaş primit de la ei, via Groparu; dar ne anunţă cu părere de rău că nu va putea folosi biletele la Cinema City, pentru că e mai greu, pentru el, cu transportul până în Cluj. În schimb, e hotărât să dăruiască cele două bilete primilor vizitatori care îi trec pragul. Aşa că dacă locuiţi prin zonă şi îi faceţi o vizită cu niscai frigider, maşină de spălat (luaţi legătura cu el, vă rog, în acest caz) sau basculă de bani, o să puteţi merge şi moka la Cinema City! Donezi şi te uiţi!
4. In funcţie de ce ni se spune, vom putea merge la el la arbeit, dacă Dumnezeu e bun şi tura asta, pe 13 nov. Dis-de-dimineaţă. Pentru asta vă rog urmăriţi blogul meu, pentru că voi anunţa cât mai din timp necesarul de voluntari. Pe câţiva îi am deja notaţi;)
5. A, şi… ăăă… miercuri, 3 nov, am sărbătorit 4 ani de blogging, hihi!

Ne auzim luni, după un weekend de chevuială! Numa’ bine, rău la nime’.

PS: Aţi donat?

19 lovituri, dă-i și tu!