Locuri in Romania în care Politia vanează soferi

Cred că fiecare știți cel puțin unul: sunt locurile în care Poliția stă ascunsă prin tufișurile pline de prezervative de pe marginea drumului la vânătoare de șoferi, în loc să facă tot posibilul ca zona respectivă să nu ridice probleme participanților la trafic.

Un asemenea loc este
– la Pecica, Arad, unde șoferii care vin pe DN 7 (drum cu prioritate, în mod normal) nu opresc la semnul STOP, la urcarea pe autostradă (de aici)
– la ieșirea din Dumbrăveni către Mediaș (au pățit-o cel puțin doi prieteni, mașină care merge înaintea ta cu 20-30 km/h pe linie continuă, tu depășești și la 300 m te oprește Garcea, cu un zâmbet pe figură de zici că-i Buddha, iar mașina care încetinea în fața ta aștepta cuminte la 50 de metri să se termine amendarea ca să reia obiceiul)
– la ieșirea din Teiuș către Turda.

Practic, ăsta din urmă este un drum drept ca o scobitoare și lung de vreo trei kilometri, iar înainte de a ieși din Teiuș (cam 800 m – 1 km) e marcat cu liniuță continuă (puteți da duma aia cu Adi Mutu, e OK).

Și aici stau băiețiii. Deși nimic nu justifică linia continuă pe – repet – un drum de 1 km cu vizibilitate de 3, ei sunt acolo, la datorie.

Și, când te opresc pentru depășire (da, știu, ai greșit, plătești! O să-i spun și prietenului care tocmai a comis-o și care uitase să verifice traseul pe Waze), tu sari cu gura la ei:
– Păi bine, dom’ne, la 3 km de vizibilitate, 1 km de linie continuă… vizibilitate cât vrei, și voi stați aici la vânătoare?

La care polițaii îți încuie gura cu:
– Vizibilitate? Păi și atunci pe noi cum de nu ne-ați văzut?

Și la asta nu știu, zău, ce ai mai putea răspunde!

Mno. Știți și alte asemenea locuri în care polițaii stau la vânătoare de șoferi?

9 lovituri, dă-i și tu!