Leapsha cu cel mai misto cadou

Cel mai mijto cadou, daca nu stiati, is io. In fiecare dimineatza ma pipai, imi salut erectia si imi multumesc ca exist în viaţa mea, desi trupul meu adolescentin are un mic bug: nu are sâni feminini pe care să-i mângâi, să-i iubesc şi să-i ocrotesc (fiare pentru fiara din mine).

Amu de fiecare data cand e vorba de cadoae, tre sa stiti ca io am o mare hibă, ca orice alt mare geniu: neputând să fiu homosexual, am hiba cu cadoaele. Nu-mi place nici să primesc cadoae, şi nij să dau, fincă mi-am cam loat tot ce-mi trebia in viata asta, uneori singur, alteori cu ajutor de la bănci pe care, de altfel, le şi înjur pentru asta cu o poftă cu adevărat extraordinară, de parcă aş primi guldeni de aur cu fiecare cuvânt cu P şi M şi C. Aşa-s io. Revenind la cadoae, prefer să primesc bani decât cadou! (anu trecut, de ziua mea, colegii mi-or dăruit vreo tri milioanie de euro în fise de 5000 de lei).

Dar dac-ar fi sa-mi aleg cel mai mijto cadou pe care l-ar putea primi groparele, io as alege urmatoarele 10:

1. Să se desfiinţeze clinicile de oncologie, fincă s-o descoperit leac păntru cancer;
2. Să nu-mi mai pută picioarele, că de-aia nu pot mere în vizite la prekini după lucru;
3. Să pot să îmi fac cel mai tare solar ghe fomei ghin Cluuuuj, şi io să mă angajez full-time pe post de privitor de corpuri feminine despuiate;
4. Să se interzică manelele, în schimb să se promoveze mamelele;
5. Să se scoată reclamale la berea germană originală produsă în Bragadiru, Pantelimon sau Giurgiu;
6. Să se facă TIT-tv, televiziune dedicată exclusiv studentelor toplesse ale verilor fierbinţi de la Costineşti din anii ’90, nu din anii 2000, DE CAND ROMANCELE OR INCEPUT SA BAGE IN ELE CIOCOLATI SI SNACKSURI SI FAST FOODURI SI INGRASAMINTE ca neşte cimpanzeice, si cand se intind pe plaja se aude aşa un duduit usurel, de parca ar păşi o elefănţică gravidă în luna 32-a. Rusinica!
7. Să nu-mi mai fie aşa de greu fără ţigări (azi îi a zecea zi? a unşpea…?)
8. Să am somn noaptea.
9. Să crească acţiunile Albalact.
10. Să nu se mai uite administratoru cu un ochi la mine când plătesc întreţinerea, să ezite când îmi dă restu’ şi apoi să mă întrebe:

DUMNEVOASTRĂ CÂT CÂŞTIGAŢI PE LUNĂ, DOMNULE GROPARU???

Leapşa merge, ca de obi, la cine vrea să se contaminească de ea, dar mai ales d-lui acestuia www-ist.

8 lovituri, dă-i și tu!