Lăsați-l în pace pe Iohannis!

Tuesday, 21 April 2015, 22:09 | Categoria : Eu si politicienii
Taguri : ,

Nefiind nevăzător cu deficiențe la ochi, nu pot să nu observ că ultima hipstereală de pe Internet este să te declari trădat și întinat de faptul că Iohannis nu e ”ce trebe pentru țară”.

Ba că nu s-a lăpădat de Pontiac, care n-ar mai fi trebuit să apuce să halească ouă la Palatul Victoria de Paște, ba că nu-i înfierează suficient pe porcheții care au încercat să promulge noua lege a vânătorii masacrării, ba că n-a fost la înmormântarea Marioarei Zăvoranu. Oriunde te uiți, numai scrisori deschise cu șiruri nesfârșite de întrebări – ”Binele nostru unde e?” (Sereniti), speculații – convocarea partidelor la Parlament a fost neconstituțională (Evz), persiflări – ”Klaus este Carol al III-lea” (Biziday), multe răutăți și mici scandaluri. Ba chiar – de ce a plecat purtătoarea lui de cuvânt, după numai trei luni? Nu cumva din cauză că președinteșe neamț nu a fost în stare să decoreze bucătăria de la Cotroceni cu o nuanță mai de Doamne-ajută, de la Dedeman?

Oameni buni și buni români, lăsați omu și sasu-n pace. Dacă se continuă pe linia asta, peste un trimestru se va prezenta din nou în fața națiunii și, la întrebarea ”domnule președinte, ce ați făcut în ultimele trei luni de mandat?”, vă va răspunde, senin: ”păi, am fost ocupat să pregătesc răspunsurile la întrebările pe care mi le-ați adresat în aprilie 2015! Nu asta v-ați dorit?”

#ardelean.

IMG_8027
În imagine: un PNL-ist, un PSD-ist, un UDMR-ist și un PC-ist. 2015.

12 lovituri pentru “Lăsați-l în pace pe Iohannis!”

 1. 1boierul

  Va propun sa facem identificarea beligerantilor din poza propusa de gropar. Eu zic asa ca al cu urechile clapauge si cel cu coada bat sunt PC-istul si PSD-istul deoarece sunt langa troaca iar aerul de bunastare iradiaza prin atitudinea de a-ti intinde demonstrativ coada. Liberalul e ala cu sfarla pestrita si cu aerul de intelectual blazat si neinteles. Liberalul sta cu fundul la UDMR-ist pe care il identific ca este minoritar ca si pondere in greutatea colectiva , e prost crescut dupa cum se vede si abia asteapta sa aiba cocina lui separata.

 2. 2Gigi

  Sunt de acord cu concluzia trasă de tine în imaginea de final! 🙂

 3. 3diana

  sint putini dar prosti si galagiosi cei care fac asta! sint basistii care nu pot sa recunoasca asa devreme ca au fost asa de tonti sa sustina o nulitate timp de 10 ani! le trebuie timp…sa se trezeasca. ce ma deranjeaza e ca sint unii care cica-s intelectuali care parca ieri au aterizat pe aici si uita ce limbi dadaeau lu base, udrea, eba si clanului

 4. 4rftghost

  PD-listu e dupa gratii? nu se vede prea bine…

 5. 5Marian S

  Hai, bre, la unii e hipstereală iar la alţii e confirmarea bănuielii de dinainte.
  Şi NU, nu sunt băsist, sunt adept al politicilor de centru, bine făcute, nicidecum înclinate prea mult către dreapta.

 6. 6Doru Șupeală

  Pe mine trei lucruri mă deranjează azi la Klaus IohanNichts:
  1. că e cizmă la comunicare și nu își ia oameni pricepuți la asta, altfel nu ar fi foarte nemulțumiți și critici tocmai unii dintre cei care l-au susținut
  2. că a ratat aproape complet echipacu care șia- început treaba, începând cu Mihalache și Scutaru, adică fix primii doi sunt mâini moarte, cauze penale ambulante
  3. că nu face treaba serios, nemțește, adică nu a început cu o curățenie serioasă fix în PNL, unde are pița și cuțâtu și se îmbată cu apă rece, adunând și păstrând toate lighioanele, doar-doar l-or buși pe Pontănac și or lua guvernarea. Ce să faci la guvernare, neamțule, cu liota aia de putori, imbecili și hoți, care merg la coafoare scumpe?
  În rest, îmi place neamțul, că are reach bun pe social media, deși nu știu la ce-i folosește.

 7. 7boierul

  No Supeala draga pentru fraza asta :”Ce să faci la guvernare, neamțule, cu liota aia de putori, imbecili și hoți, care merg la coafoare scumpe?” cu care faci intrebare la suportul sperantelor romanilor , eu ti-as da premiul Nobel pentru conciziune si indulgenta in exprimare. Stai linistit prietene , cred ca am schimbat un BAS de tuica de prune pe un FAS dospit de bere nemteasca care e cu totul altceva.

 8. 8Vlad

  Doru si boierul@ Tot nu-si pune groparu’ like-urile alea la comenturi, cum l-am rugat toti. No’, nu-i nimic, va dau like aici ! 🙂

 9. 9Andrei Cenusa

  Imaginea este prea semnificativa. Tare !

 10. 10ady

  Proaspata, de acu’ 15 minute. Pe tema tanarului care a murit la Barlad (parca) dupa ce s-a zgariat intr-o sarma (zic din auzite, nu mai am tv). Comentarii in birou: “si presedintele ce face?! Se plimba in Italia!” “Se alege prafu’ de promisiuni”. “Da, se face anu’ de cand e presedinte!”
  Auzi, cica se face anul! Peste vreo 7-8 luni intr-adevar, se face anul.

 11. 11Groparu Nemernic

  @ ady: ahahaaaaa :)))))

 12. 12obalama

  Ghine zishi, sper sa nu demisoneze sasu

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)