La ski in Austria cu fraţii din Republicuţă

(între noi fie vorba, azi zbor către Bucureşti şi de acolo în Amsterdam la invitaţia revistei Biz; care a scos împreună cu agenţia Digital Star prima aplicaţie Augmented Reality de pe coperta unei reviste de business ; şi voi pleca în capitala Olandei în cadrul programului de deportare colectivă High Impact Friends împreună cu Visurât, Vlad Petreanu, Cristian Manafu, Victor Kapra, Chinezu, Andrei Crivat, Alexandru Negrea, Cristian Șutu, Dragoș Stanca și încă câţiva; deci numa’ zic!)

Deci ski în Austria, da? Deci ne-am înţeles?

La ski în Austria astă iarnă era plin de oameni şi de români şi de basarabeni, care mai de care mai skior. Unii dintre ei chiar au reuşit să skieze fără să dea un cap în gură bieţilor copaci austrieci, vai de ei, că până şi Oana Zăvoranu o zis că ski-ul este un sport de ‘telectoali, nu pentru orice lătrător în microfon – gen Huidu. Şi eu o cred pe Oana Zăvăoranu, că ea este adevărata exponentă a generaţiei sale, şi mai este şi influencer la OTV, şi amu divorţează de Pepe ăla numai-iubirea-doar-iubirea.

Printre oamenii şi românii de pe pârtie se aflau şi nişte moldoveni. De peste pârâu.

Şi un coleg şi totodată prekin asculta lecţiile de ski pe care le administra un moldovean de-al nostru gajicii din dotare. Care şi ea era din Republicuţă.

Şi ce-i aud urechile? Deci în ce limbă administrează moldovenii lecţiile de ski gajicilor din dotare?

– Şâ, după ce ai să îngrămădeşti destui kilometri, ai să ştii să faci pluguşoru‘!

25 lovituri, dă-i și tu!