La imprimanta

Wednesday, 26 March 2008, 14:24 | Categoria : Miscellanea
Taguri :

O colega:

– Cine a listat ceva legat de chirurgia plastica? si se uita la mine, parca sugestiv.
– Nu te uita la mine, zic. Mai bine intreaba-te cine ii cel mai urât, hidos, dezgustator si fecal din firmă, mascul sau femelă, cineva care ar avea un real interes sa scape de faţa sa de Quasimodo prin chirurgie estetică, nu eu! Nu, nu eu.

Şi apăi stau şi mă gândesc: nu ar fi fost tare ca tocmai vreun şăf să fi listat foile elea, şi să mă fi auzit pe mine zicând vorbele elea? Nu ar fi fost chiar super-super tare???

8 lovituri pentru “La imprimanta”

 1. 1L3ST

  Cert e ca daca a auzit, data viitoare nu va mai lista acolo :))

 2. 2hadean

  asta-i ca aia pe care am comis-o acum 10 ani şi mai bine când am afirmat cu glas tare la birou ca nu-mi plac ţâţele în formă de pară, ba chiar susţineam că-s destul de jenante aşa, ca aspect şi ergonomie.dacă eram numai noi, gibonii în încăpere era cum era, dar mai era şi o colegă de faţă, posesoarea unei mandreţi de perechi de ţâţe în formă de pară(am aflat ulterior, şi nu pentru că ne-ar fi arătat acolo, tuturor) şi care s-a ruşinat şi amărât săraca.bine, până la urmă am învăţat că ţâţele sunt benefice indiferent de formă atâta vreme cât se mai pot împotrivi gravitaţiei şi că ergonomia lor ţine şi de bărbat.probabil în scurtă vreme voi învăţa că ţâţele sunt benefice şi după ce au pierdut bătălia cu gravitaţia.asta e, ne adaptăm la vremuri…

 3. 3ametzitul

  mah… le-a stricat surpriza de ziua ta 😉

 4. 4mo

  Poti fi sigur ca era v’un shaf, ca dara omu’ amarat are rate la frijider, masina de spalat, masina de condus, calculator, etc. si nu-i arde de luat credit pentru dezdoirea nasului sau intinderea pchelii pana la ceafa.

 5. 5iulian n.

  Dacă io aş lucra la voi la fermă, mi-aş trage o amantă urâţică şi i-aş face cadou o operaţie brici, aşa cum scrie la imprimantă.

 6. 6IepurasulAtomic

  Bag seama ca tie ti-i dor sa fii somer :)! Da’ la ratele tale, care te asteapta cu drag in fiecare luna, nu te gandesti? Vrei sa ramana si ele somere, pe drumuri? Grija mare, da? 🙂

 7. 7Andreea MKT

  ma baietzi, cine e Catzaua?

 8. 8Ce vor muierile

  apoi mo, numa shefii isi permit chirurgii dinastea de fitze 😉

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)