La ce e bun un iPad 2

Era o seară de Paşti în anul 2012 când un om şi femeia sa încercau să plece cu ocazia din Oradea către frumosul oraş Beiuş – ştiţi voi, locul în care un fel de Mihai Petre local a inventat ceea ce noi denumim ştiinţific acum Dansul pinguinilor (de altfel, principala lor marfă de export).

În paranteză fie spus, Oradea, după cum probabil ştiţi deja, este oraşul românesc de puta madre trafficante: toţi, de la primar până la ultimul blogger, fac trafic de zahăr, ulei, făină şi detergent (uneori şi cocaină) din Ungaria. Dacă printr-o minune Oradea sau judeţul Dihor ar dispărea peste noapte, atunci cu siguranţă că economia Ungariei ar intra în 24 h într-o asemenea criză fatală, că s-ar apuca ungurii să-şi vândă autostrăzile la kil în Etiopia, să nu moară de foame. Din cauza aceasta, toţi ungurii se roagă în fiecare seară la Dumnezeu să nu pice asteroidul în judeţul Dihor – dintre toţi, cei mai pasionali în rugăciunile lor sunt vameşii, asta se ştie.

Să revenim la cei doi, care în seara aceea stăteau la ocazie într-o perioadă foarte neinspirată: toată creştinătatea traficantă din Oradea era ocupată mai degrabă să vopsească sau să cântărească ouăle decât să ia străini la ocazie către Beiuş. Aşa că cei doi au stat la ocazie aproape o oră fără succes – în lumina felinarelor, a farurilor de maşini şi a luminii sfintei sărbători a Paştelui.

După o oră, cei doi s-au reorganizat şi şi-au dat seama că trebuie să-şi refacă campania de imagine. Drept pentru care:

1. Au scos iPad 2 din sarsana;
2. L-au pornit;
3. L-au deblocat;
4. Au dat cu deştele pe el până au ajuns la Draw Now, pe care l-au şi pornit;
5. Au scrijelit pe Draw Now numele destinaţiei lor.

Ce, nu vedeti bine? Iaca poza mai mare:

6. Patru minute mai târziu, un automobilist a oprit şi i-a luat cu el.

Noi, în Ardeal, facem autostopul like a boss.

22 lovituri, dă-i și tu!