La Balea lac

Noi am plecat la Bâlea Lac după ce am dormit o noapte la Orlat – ştiţi voi, comuna aceea care se invecinează cu alte localităţi de o mai mică importanţă, cum sunt Sibiul sau chiar Bâlea Lac.

Bâlea este zona cea mai betoana – zic io – din tot Fagarasul si chiar din intreaga mea patrie, la egalitate cu Masivul Suru, zona Sambata de Sus si inca vreo alte doua chestii.

Cand mergi la Bâlea devii mandru ca esti roman: peisajul iti fura cu adevarat respiratia urat mirositoare, si daca ai si norocul sa te nimeresti in aceeasi perioada cu o gasca de turisti ovrei (“Oy vey!”) iti dai seama cu mandrie ca nu turistii romani sunt cei mai naşparlii de pe mapamond: ovreii sunt mult, da’ mult mai galagiosi, exuberanti, guralivi si nesimtiti (unu, un coropijniţ de mosnegel, mi-o futut un branci ca sa faca poza din telecabina si nu o zis nimic de genu “scuze, bah, mioriticule!” – dar nu m-am razbunat decât puţin: la Bâlea am auzit cand or comandat mititei care sa fie numai din oaie si vita, si l-am rugat pe băietul care grătărea să picure putintică zeamă de la friptura de porc peste mititeii lor).

Tanti de la teleferic este o jupâneasă care nu are chef de glume, si se comportă ca un vameş. Magyar vameş. Este un fel de telecabina-nazi.

Aşa.

La Bâlea m-am îndrăgostit iremediabil de nimfa lacului.

dsc00474.JPG

Şi am participat foarte activ la o scenetă porno de cea mai cheşpe calitate, în care am jucat un rol fooooaaaaarte important.

resize-of-img_6914.JPG

Uitaţi-vă şi voi cât de frumos e peisajul, că m-o lăsat fără respiraţie:

dsc00471.JPG

Aşa. Am avut mare noroc cu traducerea in limba engleza a meniului:

img_6913.JPG

Ne-am intalnit si cu Bobby, care ne-o spus tot: cat castiga la Yahoo, cat pune deoparte, chestii din estea romanesti.

Creca mai is chestii de scris, da’ ma duc in pauza de masa, ca prea mi-i fomica.

Apropos, mai are rost sa zic ca am fost dusi acolo de masina condusa chiar de proprietarul ei, Andrei Crivatz?

23 lovituri, dă-i și tu!