La agentul imobiliar

Romanian blog Blog romanesc www.Groparu.ro http://www.nobilacasa.ro/romana/despre-compania-imobiliara.php

– Buna ziua. Vad aici ca imi oferiti spre vanzare un apartament semifinisat, cu peretii vopsiti in lavabila; dar fara sa scrie ca peretii vor fi mai inainte gletuiti. Vad aici ca nu scrie in ante-contract nici un termen limita de predare a imobilului; si mai mult, nu exista nici o penalizare pentru constructor daca imi preda apartamentul dupa 12 ani de la semnarea contractului. In schimb, daca virez ultima transa la mai mult de o luna dupa ce primesc CF-ul, pierd drepturile asupra apartamentului. In final, vad ca preferati un singur notar public pentru ipoteca – eu prefer sa aleg eu hotzul*. Ei bine, lucrurile astea vreau sa se schimbe. Se poate?

– Vai, ne scuzati, nici nu am vazut. Da, modificam acuma. Dar nu ar fi mai bine sa mergeti sa vorbiti cu constructorul dumneavoastra in persoana?

– Nu, asta nu e treaba mea, e treaba agentiei. Haideti, faceti un efort, ca doara va dau 1500 EU, faceti-va macar ca munciti pentru banii astia.

 

(cf. Nobila Casa)

 

* In viziunea Groparului, notarii publici sunt niste hoti. Daca Groparu ar fi si el notar public, nu ar mai fi hoti, ci baieti destepti.

Deocamdată fără lovituri. Dă-o tu pe prima!