Învaţă să faci bani!

Buey, romuni.

M-am saturat de cate ori v-am auzit plângându-vă ca nu aveţi bani, deşi nu ştiu pe ce-i cheltuiţi, că nu aveţi Dacii, ca mine, să vă pape vro 800 lei lunar în reparaţii şi giugiuleli.

Faceţi bani! Produceţi! Sunt o groază de domni generoşi din Suedia care v-ar dărui o groază de bani, dacă eşti mascul la trup şi liberal în gândire, ca ăsta, de, proaspătul însurăţel Crin. Dacă eşti minor, vânează belgienii; satisfacţie garantată. Româncele nu trebuie decât să îşi caute un italian, că se ştie că singura chestie de care ai nevoie ca să agheţi în România e să fii italian, să fii urât (mai urât ca mine!), şi să scoţi onomatopee d-alea exclamative, gen “Madonnaaaa!” – când vezi românca. Ea va zâmbi instantaneu, şi de acolo nu îţi mai trebuiesc decât trei euro să îi cumperi un cocktail, şi încă trei euro ca să-i plăteşti taxiul până la tine acasă. Ce ridicaţi din sprâncene, ce, vi se pare că e prima dată când vă prostituaţi? Io-te, mă, unde zace puritatea, tocma’ în poporul român…!

Julica

Dacă nici una din soluţiile de mai sus nu vă surâde, puteţi câştiga o imprimantă HP dacă vă daţi pe dailycotcodac. Cu ea, cu puţin noroc, puteţi imprima la bani de să vă vină acru – bani pentru rate, şpăgi la doftori, benzină, bere şi ţigări, pentru fetele de pe Calea Turzii (alelante sunt ocupate cu italienii), ba chiar şi pentru o masă de prânz. Deci daţi click cu curaj, că cine ştie…!

PS: ca să faceţi bani, ar mai exista şi varianta aialantă, aia cu… cum ‘mniezau îi zice, ăăăă… e, mă! Aia cu munca. Brrrrrrrr… că mă ia cu frig numai cînd mă gândesc!

5 lovituri, dă-i și tu!