Întrebări care așteaptă răspuns, ca fraierele

Când au întrebat partidul unic de ce nu aducem fonduri europene pentru spitale-școli-creșe-autostrăzi, răspunsul a fost fără echivoc: ce fonduri europene vreți! Că tehnocrații n-au mișcat un deget să absoarbă vreun euruț, n-avem, de unde să avem! De doi ani și ceva nu atragem nimic din cauza tehnocraților.

Când a venit gripa pestei porcine, am răsuflat ușurați: de vină nu e PSD-ul, ci tehnocrații. Ei ȘTIAU de boală, dar AU ALES să nu facă nimic ca s-o prevină – de aia, dragi peizani, v-au luat porcul din bătătură, din cauza tehnocraților.

Când a pornit tăvălugul recursului compensatoriu și fete au luat pumni în nas pentru un telefon și-au intrat în comă, alții s-au trezit cu arterele forfecate (sau, mai bine zis, nu s-au mai trezit), ni s-a spus că ce! Legea de la tehnocrați a pornit!!!! Probabil am fi avut și penitenciare de nivel european deja dacă ar fi pus mâna să le construiască, dar ei nu și nu.

Chiar domnul Liviu Dragnea spunea, la un moment dat, că tehnocrații nu-și iubesc țara. L-am auzit eu cu ochii mei, pe cuvânt de blogger.

Mai ales de Cioloș, Doamne feri câte au mai zis de el, că e tatăl lui Soros, sau ceva de genul.

Nu știu de voi, dar eu aș zice să facem ce putem ca să scăpăm de tehnocrații ăștia, că numa’ belele ne aduc. Poate ar trebui deportați undeva să nu ne mai facă belele. Nu știu, undeva gen Bruxelles. Cică îi poți trimite acolo direct dacă votezi la europarlamentare.

Nu știu, zic și eu, voi faceți cum vreți, dar e clar că sunt o piedică în calea democrației și progresului și trebuie exilați.

12 lovituri, dă-i și tu!