19 lovituri

 1. dadatroll
  23, July, 2007 @ 6:33 pm

  – Ai
  – Devin
  – Fara virgula intre subiect si predicat

  Reply

 2. oitza
  23, July, 2007 @ 7:25 pm

  ale…

  Reply

 3. Femei
  23, July, 2007 @ 7:26 pm

  da in ce zona-i facuta poza? 😀

  Reply

 4. dadatroll
  23, July, 2007 @ 7:35 pm

  Da, ale, am gresit si eu.

  Dar e fraza sau propozitie? Care e a doua propozitie?

  Reply

 5. Troznea
  23, July, 2007 @ 8:23 pm

  Ai sters numele. Dar ai lasat logo-ul. Promisiunea a fost respectata doar pe jumatate. 🙂

  Reply

 6. IepurasulAtomic
  23, July, 2007 @ 8:53 pm

  Gropareee…ce-mi facusi ma? Io de obicei pic de bou, da’ nu la gramatica! Bine, n-oi fi io AS(S) ca doar nu-s carte de joc, da’ parca aveam undeva intre 5 si 10 la gramatica. Tu-i mama ma-sii, io sunt sigur ca cre’ ca profa de romana o acceptat spaga aia de la mama :((. Mno, zi tu, ce fac io acuma? Cum mai dau ochii cu tine data viitoare? Cine stie cate greseli gramaticale, ortoepice(sau ortopedice, de ce nu?!) si de punctuatie oi face(mai cu seama de punctuatie atuncia cand vorbesc)?! Fara (lipsa de) respect pentru cei care si-o dat cu presupusu’ mai sus, io vreau sa le aud din gura ta(greselile, care este)! Numa’ asha de test, ca prea te-ai dat ciumeg. Si sa mor io de nu ma rad cand o vini alt intelijent p’aci si ti-o zice ca de fapt nu-i asha…sa vezi tu ce creste traficu’ atuncea…mai ceva ca cand ala de s-o aruncat pentru profa de gramatica(sau de romana, ca-i tot una, nu?). Mno, deci io astept, sa nu ma dezamagesti ca am bacu’ la anu’…bine, io il dau cam a 6-7a oara(ca nici nu mai stiu), da’ mama mi-o zis sa nu ma dau niciodata batut(sau baut?nush, ma rog, irelevant). Io te rog sa ma ajuti…ce zici de programu’ asta: “Meditatii pentru bere!”? Eh, acuma mai vezi vreo greseala gramaticala? Pai asha….

  Reply

 7. g
  23, July, 2007 @ 10:52 pm

  In afara greselilor….suna ca naiba. Cine a fost inspiratia autorului, Adrian Paunescu si Cenaclul Flacara!

  Reply

 8. g
  23, July, 2007 @ 10:53 pm

  pardon, m-am prostit si eu. ? in loc de !

  Reply

 9. Groparu
  23, July, 2007 @ 11:23 pm

  @ Dadatroll + Oitza = corect: Organizatia ale carei activitati devin rutina (fara virgula intre subect sh predicat decat daca virgulele delimiteaza o constructie incidenta) se ofi’. True. True. Sh da, ie fraza, ca are doi predicatzi! 😀

  @ Femei: Poza am facut-o exact din zona dinaintea ei. Am incercat sa ii fac sh din spate, da’ nu mi-o ieshit, mi-am facut sh cucui. In Cluj mi-o ieshit.

  @ Troznea: Daca descoperi a cui e logo-ul, Groparu.ro sponsorizeaza un All-you-can-eat romantic la “impinge-tava” unde am facut poza. Tu sh prekina/prekinul/cutzu’ matale.

  @ Epurila din uraniu: Lasand la o parte placerea repetitiva provocata de comentariile ne-zgarcite ale matale, cand mai vezi gropar belind ochii dupa decoltee te plantezi in fatza domniei mele, sh glasui: Gropare, ej bou! You will have my full undivided attention 😉 Cat despre bac – io in Delta am intalnit oameni care iau bacul zilnic. Ii si costa vreo 6 lei sau ceva de genu’. Meditatii contra bere? Yyyyesss… Io zic sa incercam sa dam de MISA, eia te invatza sa meditezi gratis, sh banii astfel economisiti ii prapadim pe bere!

  @ All: Io n-am nemica cu agramatii sh anagramatii, finca limba e facuta sa fie violata; sh un gand dajtept eclipseaza o gramatica de caporal. Da’ cand o firma cheltuie neshte banutzi serioshi pt reclama, sh primeshte o fraza (ptiu, propozitie) cu un record de trei gafe gramatical greshite incorect de la Itzy Bitzy Media, care este, nu merita ei asha, putin, un mic sex oral?

  Reply

 10. Groparu
  23, July, 2007 @ 11:41 pm

  …sh daca suntetz cuminti, am sa va zic ce plan de scoatere din kko le-as propune firmei care o loat tzapa cu reclama: in stanga, vechea reclama, langa care sa scrie: “asa arata fosta noastra reclama”; in dreapta, textul revizuit, adaugit, etc. Sh mesajul: “NOI nu pierdem nici o ocazie sa ne dezvoltam pentru dvs”, sau o cacatura de genu’ asta.

  Sh m-as scoate bazma corata, ca corporatie! Ca doara nu exista publicitate negativa care sa nu fie benefica, ca d-aia o castigat Iliescu tri mandate!

  Reply

 11. Groparu
  23, July, 2007 @ 11:42 pm

  @g: nu te-ai prostit tu, nij gand, “!” era un pic cam obosit sh s-o incovoieat oleaca sa ishi traga sufletzelu’ lui de semn ortoepic, sireacu’…

  Reply

 12. Femei
  24, July, 2007 @ 9:34 am

  @ groparu:

  ma, daca nu ti-o iesit din spate numa din fatza… nici nu ii asa de rau. cand nu mai iasa nici din fatza atunci ii nasol ca ajungi sa te lauzi ca atarna frumos…

  Reply

 13. ss
  24, July, 2007 @ 3:02 pm

  no, apai nu ca mi-s io avocatu ghiavolului….si nici macar n-am primit bani de la partea acuzata, da finca am un suflet absolut mare si bun le mai usurez (no liquids involved..ca doar i canicula si nu facem risipa) soarta aia a lor de violatori de limba comoara cum i romaneasca noastra si zic ca nu tre sa se scoata decat din kkoa a doo lufturi. adica: “organizatia a carei activitate devine rutina se ofi”. eeee? merje?

  +

  domnu groparu, io zic sa nu ratezi ocazia sa faci un ban de neste berici si sa le prezinti planu de prespalare a rusinicii, ca doar zice ei ca is “deschisi la orice”. ashe ca ajtept sa incasezi comisionu ala gras si sa ma omenesti si pe mine cu o berica.

  Reply

 14. dadatroll
  24, July, 2007 @ 5:41 pm

  Iliescu a avut 4 mandate. 1990-1990, 1990-1992, 1992-1996, 2000-2004.

  Reply

 15. IepurasulAtomic
  24, July, 2007 @ 8:32 pm

  No ce ti-am zis io ca tot nu scapi si sare p’aci unu’ mai destebt ca tine?! He he, ce ma rad! Auzi, io am o confesiune din aia de spun ce-am pe suflet. Io nu mi-am dat seama ma de duma cu bacu’…in primu’ rand c-am fo’ prea flatat de faptu’ ca tu esti in mod repetat satisfacut(daca-mi permiti asemenea cuvant) de comentariile mele…deci carevasazica, nu m-am prins de duma ta decat acuma. No zi tu, nu mai bine dau dracu’ 6 lei si trec bacu’, ca p’aci prin Cluj am auzit c-ar costa sute de iepuroi :)?! Salutari cu respect…vedeti ca ati ramas restant cu articolu’ pe azi…nici acum nu-mi pot opri suspinele de fata mare :)…

  Reply

 16. Groparu
  25, July, 2007 @ 3:39 pm

  @ dadatroll: Iliescu o avut 4 mandate DEOCAMDATA! (this really worries me)

  @ Epurila: da, mo, ma cam oboseste atata genialitate, sh d-aia mai fac greshale intentionat!

  Reply

 17. dadatroll
  26, July, 2007 @ 4:55 pm

  Si Nastase are 4 case, deocamdata. In viitor o sa aiba una mica de tot, sau 10.

  Reply

 18. angel
  27, July, 2007 @ 12:04 pm

  la o parte politica vrem sa aflam continuarea. a corectat cucoana greselile au ba?

  Reply

 19. Groparu
  27, July, 2007 @ 12:11 pm

  Nush, ca n-am mai mers sa pap in crajmoteca aia, finca numa marti iau banetu’, sh pun pariu ca nij dupa marti nu o sa mananc, ca daca o sa am bani o sa merg la beute, nu la papica!

  Reply