În asemenea zile, îți vine să pui poze cu mâncare

Numa’ că nu prea am, pentru că mâncarea pe care-o fac are două atribute: arată ca naiba, dar are gust și mai rău.

Sau, dacă m-aș fi ținut de fotografie (încă nu-i târziu), acum aș fi avut măcar câteva peisaje, flori, un răsărit pe munte, ceva.

Expert în geopolitici nu prea mi-s, iară. Că no, e prea complicat; și, deși încerc să mă mențin informat, tot e greu să scoți o teorie satisfăcătoare cu ce se mai petrece în creuzetul ăsta cu explozibil. Grijă mare la cei care, cu aer atotștiutor, lansează teorii din alea fără echivoc.

hidrant-lovit-de-masina
Un sumar al zilei de ieri

A, și țineți-vă bine, va urma din nou un val de islamofobie, că asta e inevitabil, orice se-ntâmplă. Micul nostru noroc este că evenimentele astea nu s-au întâmplat în săptămâna alegerilor, altfel PRU ne-ar fi zâmbit din Parlament cu un scor cel puțin asemănător cu al lui ALDE.

În fine, ce voiam să vă zic este că azi-dimineață eu l-am trezit pe fiu-meu, nu nevastă-mea, și clipele astea sunt cele mai faine din toată viața, că-l poți prinde de obraji și de picioare, și e călduț, și îl ronțăi la ureche, și el încă nu are energie să te-mpingă, că încă e buiac de cap, și zici că are obrajii de măr, așa-s de faini, și are și-un miros specific, așa, cred că așa miroase fericirea.

10 lovituri, dă-i și tu!