Împodobeşte, mama, bradul cu Fuego la noi in sufragerie!!!!!!!!1111

Şi, sunteţi înarmaţi de sărbători? V-aţi tăiat porcul? V-ati pedepsit covoarele? Cadourile sunt pitite bine? Dar de Fuego ați făcut loc în sufragerie? Nu, nu e banc! Fuego, doamnelor şi domnilor, dacă aveţi noroc, însuși Fuego poate păşi în casa voastra, pe chiar covoarele voastre şi vă poate împodobi bradul! Fuego:

Chipul atât de frumos al lui Fuego nu este părăsit decât rareori de zâmbetul şugubăţ, neastâmpărat. Trăirile intense, dăruirea cu care tratează publicul, face din Fuego o flacără care încălzeşte sufletul, luminează calea, iar fiecare clipă trăită alături de el dă vieţii sens şi frumuseţe. (sursa)

Fuego, doamnelor şi domnilor, Fuego.

Fuego
Pe 20 la Casa de Cultură, pe 24 la tine în casă!

Marele Colindător poate veni la tine – sau la mine – în casă (așa cum probabil ați văzut deja pe Facebook). Ciocolata Kinder ni-l/vi-l aduce fix pe 24 decembrie sa împodobească bradul pe care tot el îl și livrează dimpreună cu podoabele și globurile și betelile.

Cum? Mergeți pe www.HaiSaColindam.ro. Acolo, cântați un colind duios la “ușa” Kinder într-o inregistrare cu camera web. Da’ nu oricum, ci haios! Și creativ! Și talentat! Și Kinder îți livrează surpriza sa de Crăciun, pe Fuego care sa vă împodobească, mamă, bradul. Nu știți colinde? Nu-i bai! Aveți și repertoir de versuri tot acolo, pe site.

Fuego, doamnelor şi domnilor, Fuego.

În București, mișună la această oră tot felul de colindători Kinder are dau și ciocolăți de tăt felul, și poate primiți și dacă colindați pe site.

Acum: domnu’ Fuego, veniți și la mine în Florești? Da?

Fuego, doamnelor şi domnilor, Fuego!

12 lovituri, dă-i și tu!