Idee de afaceri dupa legea anti-fumat

Deci: nu mai e voie să fumezi în spații publice, da? Asta e, ne miorlăim, #uniținumaifumăm, să plece din țară fumătorii și pesediștii!

Asta înseamnă că, la orice birtotecă, cel puțin jumătate din cei dinăuntru se vor aduna, periodic, afară la o țigară. Una-două, chiar mai multe; pentru că știți cum sunt discuțiile astea, cum te fură de cap. Plus că afară vor fi și gajicile alea care n-au niciodată brichetă, mai o lipeală, știți voi cum e!


Unele incredibil de arătoase! (sursa imaginii: Internet)

Mno, toate astea se vor desfășura la sec. Pe uscat. Pentru că spațiul public în care ai voie să fumezi este fix spațiul public în care nu ai voie să bei.

Pentru că altfel îți iei amendă de la Garcea. Și, probabil, ai și suficientă musaca în dovleac ca să știi că nu e bine să negociezi cu un Garcea care vrea să te amendeze pentru că bei alcool în stradă după ce tu deja ai băut vreo 3 beri.

Și atunci, ce să faci, faci drumuri către masă. Cărări către bar. Pe același pavaj sau aceeași podea pe care calcă ceilalți exilați.

La vreo 3-4 beri și vreo 10 țigări, asta înseamnă câteva drumuri dus-întors. Vreo 5-6 pe seară.

Asta uzează podelele destul de mult, de vreo 5 ori mai mult. Așadar: investiți în firmele de parchet, de asfalt și de pavaje! Asta o zic în primul rând cu gândul la regii indiscutabili ai domeniului, firma lu’ nașu’, hinu’ și văru’: au inclusiv pavaj sub care să-ngropi sindicaliști și Jimmy Hoffa, dar nu vând nimic, din câte știu.

Semnat,

Consilier de investiții la bursă,

Groparu. Ăla Nemernic.

10 lovituri, dă-i și tu!