Idee de afacere 2

Finca pun pariu ca juma’ din cetitorimea mea este hartuita de bunici, matusi si parinti cu eternul si nemuritorul “Da’ tu nu te insori???”, doresc sa infiintez prima agentie matrimoniala din lume pentru casatorii de convenienta, al carei scop este astuparea gurii bunicilor, matusilor si parintilor. Mirii trebe numa sa se insoare, iar dupa nunta isi pot urma traiul zilnic fara nici un fel de obligatie ulterioara – eventual numai cate o vizita trimestriala acasa la socri, ca sa se continue astuparea gurii acestora.

La nevoie, agentia poate fi dublata cu o alta agentie de infieri fictive, in care un bebelash e inchiriat pentru un weekend pentru dus acasa, pentru anularea, de data aceasta, a frazei “Da’ voi cand faceti un copil?” – din partea acelorasi bunici, matusi si parinti.

Nush voua cum vi se pare ideea, da’ mie mi se pare la fel de mortala ca ideea ailanta a mea geniala, aia cu bordelu’ numa pentru mamelit (careia ii voi spune de acum “ideea de afaceri 1”), pentru care ambele idei mie mi se pare ca ar trebui sa se bata bancile sa-mi acorde finantare, si io sa le zic asa, nitel flegmatic:

IMI PARE RAU, DAR NU VA INCADRATI!!!!

14 lovituri, dă-i și tu!