I have a dream

Io visez la un alt fel de Romanie, da’ e vis umed, va previn!

Visez la o Romanie in care oamenii sa nu mai fie persecutati in functie de culoarea pielii, religie, rasa, apartenenta politica, orientare sexoala sau marimea putzulicii, conform algoritmului: putza mare – lucru bun, putza mica – multumim, va sunam noi.

Visez la o Romanie in care, daca faci un pact cu Dumnezau, sa nu apara dracu’ in secunda urmatoare şi să te tenteze si tu să cedezi instant, bag cotoru-n mă-sa, dracu pulii!

Visez la o Romanie care sa vrea EA independenta fatza de tzara secuilor.

Visez la o Romanie debecalizată.

Visez la o Românie verde, fără inghesuială pe autobuze, plină de lacuri şi păduri.

Visez la o Românie cu sânii mari şi tari.

Visez la o Românie care să anexeze Rusia, şi Rusia să geamă, fericită.

Visez la o Românie in care sa nu fiu luat la per tu de o tanti cu păru mov, ajunsă la vârsta senectuţii, când merg la vot. Şi când Gropăriţei i se atrage atenţia că nu o complectat cum vroia tanti aia declaraţia aia de listă specială de vot, să nu i se zică “Dumnezeule, aşa aveţi un stil să scrieţi litera G, că nici nu îţi dai seama ca e G!!!!” S-a întâmplat în România, ieri.

Visez la o Românie în care populaţia rromă să fie integrată şi fericită şi uscată, şi d-aia am votat cu ei, dupa cum, de alfel, v-am ameninţat deja.

Şi mai visez la o Românie care să meargă dreq la vot, măcar din bun simţ faţă de mine, fincă ÎI ŞI ŢARA MEA, NEMERNICILOR!!!!

Voi la ce Românie visaţi?

27 lovituri, dă-i și tu!