Hai cu Moşu’ ăla odată!

În 2013 mi-am dat seama că timpul este cea mai importantă resursă de care dispunem. Şi că nu am putut îndeplini o sumedenie de chestii din lipsă de timp şi energie. Cum ar fi, de exemplu, să scriu mai temeinic despre acest colind interactiv iniţiat de SOS Satele Copiilor, o asociaţie care ajută pruncii din familii defavorizate de la sate. Sau să răspund la mailuri. Sau să fac duş mai des.

Şi, tot din lipsă de timp, nu stau acum să vă compun un mega poem liric şi oniric, ci vă urez empiric drept în nas sărbători fericite şi tone de sexuleţ, că-i bun pentru toţi, de la isteţ la nătăfleţ! Şi vă mulţumesc pentru un an epic şi că faceţi parte din viaţa mea, ăştia care colindaţi pe site-ul gropăresc, mai mult decât credeţi.

Şi Fuego şi Ştefan Bănică.

Acuma mă scuzaţi, dar trebuie să fug să văd de tochitura ceea de porc şi să încerc să-l împac pe Gropărelu’, care nu mai vrea să vină Moş Crăciun pentru că din cauza lui o trebuit să-i tăiem aseară unghiile la picioare.
Chuck
Chiar dacă pentru asta va trebui să fac şpargatul pe două tiruri aflate într-o basculantă. Gropărelu’ nici nu va şti ce-l loveşte…

Nu ştiu dacă apuc să răspund tuturor mesajelor şi semeseurilor, eventual maxim celei mai importante persoane din viaţa mea – soacră-mea.

15 lovituri, dă-i și tu!