Groparu o aparut in FHM

Finca nu ma lauda nimeni, ma laud eu.

Continuam stirile.

Un ilustru anonim cititor zis “Adi” o bagat fitilu cu un comment pe postarea anterioara: bueeeey, zice Adi, ai aparut in FHM!

Gata, zic. Asta e, zic io, rontaindu-mi deştele unghiilor, era si timpul. Dupa cum vad io, avem doua solutii:

1. Am fost plagiat, caz in care urmeaza un proces rasunator, reflectat cum trebuie in media, in care voi cere despagubiri exorbitante, de genul zecilor, chiar sutelor de euro; ratele mele se vor fericiiii, bancile imi vor multumiiii (nu-s sigur cati de “i” trebuie, ca am emotii, asa ca am pus mai multi, ca sa ajunge), asa, voi cere ca Andreea Balan sa imi faca masaj erotic impreuna cu Elena Carstea, si ca subtitlul FHM sa includa si “Revist de gen masculin nascut din spermatozoizi campioni”; sau

2. Urmeaza o propunere de colaborare cu FHM, că cam era cazul la cate romane am scris io aiurea acilea pe sait, si o să am un competitive edge la negocieri, sa le spun ca Groparu nu se vinde sub 1.000 EUR/pajina, sau cel putin 3 lei/articol. După ce m-am trezit gâfâind din visul meu erotic de ora 2 noaptea, mi-am zis, în puterea tăcerii nopţii, că aş fi prost dacă nu aş cere EUR 40.000/articol, că ăştia e mitici din eia cu bani, si mi-as cumpăra si eu vreo 6 loganuri in culori pastelate, cate unul pentru fiecare perioadă a stării mele de şpriţ, că poate într-o zi vreau Jaune Turnesol, în alta Rouge Passion sau chiar Gris Comete. In a patra luna mi-as cumpara casă în centru Clujului, să moare dujmanii; şi după încă un an, aş da în judecată statul român pentru găsesc-eu-ce, şi mă dau mai deştept decât Larry Flint.

Şi când, în cele din urmă, am ajuns la tanti aia cu musteţi care vinde ziare, şi i-am cerut fehaşem, m-am căutat cu pasiune printre foi; şi m-am descoperit în întreaga ea splendoare, cu câteva dintre cele mai neinspirate 2 replici de-ale mele, cred că la rubrica “aşa nu”. Creca tre sa ii multumesc lu Kaizer Gogu, care s-o întins la grătare peste weekend, şi în disperare de cauză, fincă trebia să predea materialul şi deja era 9 jumate, o căutat pe gugăl vrunul din cuvintele cheie care te aduc pe saitu meu (“femei guale”, “droguri, alcol, tutun”, “futute şi bătute” sau, cel mai sujestiv, “nu mă însor”), o loat copy-paste la împlântare şi le-o trântit în material.

Deci canci judecată, canci despăgubiri, canci plinătate de bănet, aşa că tre sa ma apuc iara sa joc la loterie. Sau şi mai rău, Doamne fereşte, chiar să lucrez pentru banul meu!!!

Update:

resize-of-groparu.jpg

Deci se vorbeste despre (citat din Kaizeru’) “Drojdia, dl. Adrian Cristea, Groparu şi, nu în ultimul rând, Kidha7, unul din cele mai bune bloguri din zonă, zic. Şi pentru că e un număr special Euro 2008, nenea care parchează des s-a gândit că ar fi o idee cul dacă Gogu Kaizer, uber microbist de felul lui, ar scrie ceva legat de campionatul respectiv.”

19 lovituri, dă-i și tu!