Groparu. Helping people have sex since 2006

Eu, dac-aş putea, aş merge pe stradă cu un panou pe mine pe care să scrie: români, faceţi sex cât mai des şi mai apăsat! Dar din păcate nu pot face asta, pentru că arăt oribil îmbrăcat în panouri.

Când vine vorba despre sex, oamenii se împart în trei categorii:
1. cei care ar vrea să facă cât mai mult, cât mai foarte mult;
2. cei care ar vrea să facă de două ori mai mult decât atât (cel puţin de două ori)
sex meme
3. cei pe care îi doare capul.

Pentru primele două categorii, s-au scris tone de materiale pe zi: ce şi cum să faci, cât să faci, de ce, unde… şi mai căutaţi voi pronume relative şi adverbe de mod. De la vechii indieni şi basoreliefurile imperiilor sud-americane la zeii africani ai fertilităţii, de la poemele medievale franţuzeşti care abundă în descrieri de sexuleţ cu ţărăncuţe la orice număr de revistă de femei sau bărbaţi, sexul este predominant, dacă nu este sex, nu este tiraj (sunt, totuşi, un pic frustrat că dacii noştri nu ne-au lăsat mărturie mai nimic la acest capitol, dar trag nădejde că erau prea ocupaţi să facă sexuleţ ca să mai şi scrie şi să cioplească).

Pentru că s-a scris foarte mult pe subiect, există şi foarte multă mitologie. Și se fac și greșeli. Indiferent cum am lua-o, tot pe prietenii noştri îi întrebăm, şi riscurile sunt cam măricele, pentru că şi ei răspund tot din mitologiile lor, care sunt mai mult sau mai puţin exacte.

Dacă aveţi întrebări apăsătoare şi doriţi ca raza frumoasă a cunoaşterii să vă lumineze dormitorul și să nu călcați în străchini, puteţi pune întrebări legate de contracepție aici, la www.planificaneprevazutul.ro (au şi Facebook), o platformă a SECS (Societatea de Educatie Contraceptivă şi Sexuală) unde oamenii și femeile pot afla informaţii şi pot pune întrebări legate de cum și ce să faci dacă, prinși în focurile pasiunii, uiți să te aperi de surprize. Doctorii de pe site vă vor răspunde în maximum 72 ore la orice întrebare legată de pilula de a doua zi și cum să eviți accidentele, că astea se lasă cu muuuulte puncte de penalizare și suspendări. Asta dacă vă interesează (și ar trebui să vă intereseze) cum se face sex în siguranţă (degeaba încercaţi să faceţi sex în seiful de la bancă, nu cred că vă lasă badigarzii). Şi vă recomand să vizitaţi acest site, mai ales dacă sunteţi de o anumită vârstă fragedă, pentru că de asta.

Iar dacă faceţi parte din a treia categorie, vă recomand, cu mare drag, aspirina. Și apoi încingeți așternuturile! Haha!!!

25 lovituri, dă-i și tu!