6 lovituri

 1. Cristi
  28, May, 2015 @ 7:53 am

  Ar cam trebui sa iei lectii de la fiu-tau. A descoperit inca de la gradinita cum sa vrajeasca “posesoarele de sâni”.

  Reply

 2. daniel
  28, May, 2015 @ 12:14 pm

  🙂
  Adevarul e ca este si genul de floare al carui nume nu il uiti.

  Reply

 3. Marian S
  28, May, 2015 @ 12:53 pm

  Copilul vine ca un ardelean, cu viteza unui melc obosit după schimbul trei.
  (Scuze, browserul meu iar face figuri, mai ales cand sesizeaza ardeleni care vorbesc despre mitici. E tare sensibil la faza asta!!! 😆

  Reply

 4. Marian S
  28, May, 2015 @ 12:54 pm

  Nota: ma refer la unii comentatori, autorul isi aminteste mereu ca e sibian la baza!!! 🙄

  Reply

 5. boierul
  28, May, 2015 @ 5:14 pm

  Are groparul asta a’ nostru un mod de a raspandi empatia in jur in orice situatie din orice pozitie si cu orice prilej , ceva ce nu se ezista.
  Sta omul asta asa cu o viteza… !!! si se gandeste cum sa creeze bunadispozitie (ma rog nu intotdeauna reuseste cand parcheaza gresit…) de te impresioneaza, de piatra sa fii iar el sa-ti fi luat nevasta si sa-ti fi dat foc la casa , ca tot iti vine sa-l iubesti si sa-l strangi ….
  Uite acum … cat de elegant a folosit drept grenada sentimentala submersibila , propriu copil , si el un ardelean in devenire cu reale sanse spre a fi reprezentativ Ardealului.
  Acuma…. el zice el ceva de melcul ardelean obosit da’ mai zice si altceva ca baietii asculta numai de posesorii de sani si aici e baiul ce seamana dezordine in judecata mea . Eu nu pot sa inteleg ,.. ardelenilor de la asta li se trage comportamentul lor molcom , sau de la radiatia Shumann , mai dispersata, adusa adusa de prin vest ???? daca ma puteti lamuri …sa ma linistesc..

  Reply

 6. Morom3t3
  30, May, 2015 @ 9:51 pm

  Copilul vine ca un melc calare pe un ardelean.

  Reply