25 lovituri

 1. Simona Schwab
  30, July, 2018 @ 5:40 am

  Wow… Pacat, mi se cam duce increderea in judtitie daca asa se intampla! De ce nu angajeaza mai multi oameni sau… orice, numai sa nu se ajunga in asemenea situatii penibile. Inteleg daca ar fi recunoscut ca nu se pricep si sa fi dat macar un verdict ambiguu… dar chiar sa arunce in praf dosarul la care un om asteapta un raspuns? Trist si ingrijorator.

  Reply

  • Bubu
   30, July, 2018 @ 8:11 am

   Abia acum? Daca ai 2 ore libere intr-o zi, ia o cafea si mergi la un tribunal sau judecatorie. Intra si aseaza-te pe una din bancile din afara camerelor de judecata. E gratis, inca. Si asculta ce iti povestesc oamenii din jur. O sa plangi de la atata nedreptate.

   Reply

   • Groparu
    30, July, 2018 @ 9:03 am

    Tind să cred că, dincolo de twist-ul personal (toți cred că li s-a făcut o nedreptate), ai dreptate.

 2. Dex
  30, July, 2018 @ 6:02 am

  Uite o vorbă bună (plagiată): “asta e”.

  Învăță să mai și pierzi. Toți copiem câteodată.

  Reply

  • Groparu
   30, July, 2018 @ 9:01 am

   Really? Sunt pierzător expert, am și un doctorat neplagiat în asta.
   Toți copiem, dar la al treilea avertisment ne cam oprim, totuși.

   Reply

 3. mac gregor
  30, July, 2018 @ 8:07 am

  Foarte bine!

  Du-te la CEDO pentru ca altfel se intelege ca orice judecator caruia ii place Buzdugan si Morar, (adica de acuzat), poate sa traga de timp pana cand nu se mai aplica legea.

  Reply

  • Groparu
   30, July, 2018 @ 9:00 am

   Orice judecător CARE îi place, da? Că mai citesc și pesediști blogul ăsta.

   Reply

 4. Tweety
  30, July, 2018 @ 8:23 am

  Ma bucur ca nu renunti; sper din suflet sa ai castig de cauza.
  Nu pot sa ii sufar pe cei doi cocalari de media.

  Reply

  • Groparu
   30, July, 2018 @ 9:03 am

   Ei, nu ești tu în target-ul lor 😀

   Reply

 5. add
  30, July, 2018 @ 9:38 am

  bine gropare, fie, take my money!

  Reply

 6. Narcissa
  30, July, 2018 @ 10:00 am

  Era o vreme în care, dacă tastai ”Buzdugan și Morar” pe Google, la suggested search apărea printre primele căutări ”Buzdugan și Morar fură”. Mă întreb de ce google nu mai sugereaza asta, că doar ei nu au încetat între timp să fure!

  Reply

 7. CP
  30, July, 2018 @ 10:19 am

  Micul furtisag perverteste tot si justifica furtul mare. Da, trebuie stopat. Furtul intelectual e furt si nu trebuie tolerat. Nota 10 (zece) pentru reactie!
  Îmi pare rau sa citesc ca a încetat procesul penal prin prescriptie. Asta nu înseamna ca cei doi sunt nevinovati, ci doar ca fapta s-a prescris. În civil cred ca poti sa îi dai înainte – si probabil sa obtii satisfactie ad calendas grecas. Sau la CEDO.
  Dar reusita apartine celor hotarâti si perseverenti. Tine-o tot asa! Felicitari pentru atitudine, “moral stand’!

  Reply

  • Groparu
   30, July, 2018 @ 8:51 pm

   Ne bazasem pe penal ca să deschidem ăla cu civilul, cu miliardele de dolari despăgubiri. Amu asta e!
   PS: Se vorbește că nu ar fi de nevăzut să dispună redeschiderea procesului. Om vedea! Până atunci, așteptăm motivarea instanței.

   Reply

 8. Ciuvică
  30, July, 2018 @ 5:10 pm

  Deci : Muie onoratei instanțe, Muie sistemului de justiție corupt de SRI și protocoale ilegale , Hai cu legea răspunderii magistraților, Cine sare nu vrea schimbare…..
  Așa se-ntămplă cănd preaslăvești organele represive, pățăști! Ghinion de neșansă! ?????

  Reply

  • Groparu
   30, July, 2018 @ 8:51 pm

   Și, iată, primul comentariu care politizează întreaga afacere!

   Reply

   • Ciuvică
    30, July, 2018 @ 9:26 pm

    Pai parca acum vreo 6 luni erai tare multumit de justitie si nu-ti păsa de abuzuri, doar sa intre pesedistii la parnaie cu orice chip, si Heil Condruta!
    Ce s-a intamplat intre timp? Te-a lovit viata in bot?
    Ti-ai zdrelit mufa de “justitia” si “magistratii” pe care-i adulai?
    Ghinion!

 9. DanC
  30, July, 2018 @ 5:49 pm

  Unde merge mia, merge si suta, nu? Adica de la guvern la vale totul e un furtisag, se fura chestii serioase – ce sa mai vorbim de glume sau idei de pe bloguri?

  Si justitia romaneasca a venit cu gaselnita asta tipic-mioritica: prescrierea! 🙂 Vreme trece vreme vine dar in Rmnka leat 2018? pac! prescrierea!

  Astora care tuna si fulgera cu CEDO + sa se faca sa se dreaga: bah baeti, voi nu stiti despre ce tara vorbiti? Pt ca justitia in Romania e EXACT la fel ca orice altceva, ca democratia de ex: “originala” 🙂 Sau socialismul “original” (hai sa-l numim “social-democratie”, dar lasam “sa se dea!”-ul, partidul unic, statul mare/taxele uriase etc).

  #NeamPrescris sau #Ne-amPrescris? 🙂

  Reply

  • Atti
   31, July, 2018 @ 10:19 am

   DanC, e mai mult #NeamProscris din pacate.

   Reply

 10. vlad
  31, July, 2018 @ 11:15 am

  Cand eram eu mic, prescrierea era anulata daca una din parti facea vreo actiune.
  Proces pe rol nu e actiune? Sau chiar i-ai dat in judecata dupa mai mult de 5 ani de la comiterea faptei (caz in care e vina prietenilor avocati)?

  Reply

  • Groparu
   31, July, 2018 @ 11:36 am

   I-am dat în giudeț la câteva săptămâni de la producerea faptei.

   Reply

 11. CP
  31, July, 2018 @ 4:59 pm

  Maestre groparesc, m-ai pacalit!
  Inteligent, de altfel, dar nu suficient de inteligent, pentru ca m-am prins… Am cazut pe fenta cu jalea prescriptiei… sa-mi fie rusine!
  Pâna când am facut eu legatura între scandalul zilei (M..E PSD) si ultimele doua articole ale domniei tale de pe blog (ultimul e destul de univoc), ca sa devin suspicios si sa verific dosarul si data pronuntarii JS1 în dosarul 9538/299/2018 (25.05.2018), a durat ceva timp.
  Stii, eu nu cred în coincidente si parca filmul asta cu “Puie nu-stiu-cine” a mai rulat o data. Nu mai pun botu’ sa iau bilet la acelasi scenariu reîncalzit.

  Reply

  • Groparu
   31, July, 2018 @ 10:10 pm

   Meştere, bag seamă că dacă te asigur că nu au absolut nici o legătură nu mă crezi. Nici dacă-ţi spun că am vrut să treacă ceva vreme ca să ajung să scriu acest articol, totuşi, fără de venin, ci cât mai sec şi mai faptic cu putinţă.
   Pe blog scriu chiar ce şi cum îmi vine să scriu, am renunţat să îmi fac plan editorial şi nici nu ştiu dacă am avut vreodată. Şi pur şi simplu acuma i-a venit vremea articolului cu dosarul de care zici (habar nu am care-i este numărul, nici nu am intrat vreodată pe just.ro ca să verific, am luat de bune detaliile oferite de avocaţi).
   De aici şi până la a mă acuza că iau bani, sau fac parte dintr-o schemă mai largă de oameni care scriu anumite chestii pentru că au nişte interese, nu mai este decât un pas pe care îţi mulţumesc că nu-l faci.

   Reply

 12. Zolty Bogata
  31, July, 2018 @ 10:30 pm

  Au tras de timp, câtă încredere mai putem avea în justiție? 🙁 .Dute la CEDO, trebuie să se facă dreptate. Multă sănătate

  Reply

  • CP
   1, August, 2018 @ 10:06 am

   Maestre groparesc,
   În principiu, onorabilitatea interlocutorului se prezuma pâna la proba (certa) contrarie. Deci, cum grano salis, te cred si iau de bune asigurarile pe care le dai.
   Este însa interesant de observat, cum, din motive de bula, marile spirite se întâlnesc 🙂 . Ba chiar se sincronizeaza si sinergizeaza. Fenomenul ar merita o analiza distincta si aprofundata.
   Toate bune, CP.

   Reply

 13. Daniel Henzulea
  4, August, 2018 @ 8:36 am

  Având în vedere că “mega-avocații” au numele Suciu si cum “n-am găsit altă rimă”, cred ca totul a fost cam asa:

  https://youtu.be/fSb1HgamwDI

  Reply