Feriti-va copilele!

Deci, azi e o zi mare pentru umanitate.

Azi m-am inscris la liceul de şoferi.

Io am început de două ori facultatea de şoferi, şi de ambele dăţi am renunţat.

Prima dată o fost la Auto Compact. Am fost vreo 8 colegi din firmă, şi am reuşit, în virtutea acestui fapt, să obţinem o reducere de aproape 10% de la cel mai zgarcit nene decan la masteratul de şoferi, după o negociere la sânge făcută de JE. Din cei opt, toţi au terminat şcoala, numai eu şi Tibby nu, fincă odată o urlat la noi vreo 2 ore la o sesiune de condus, şi am vrut să-l killărim cu bestialitate şi să-l aruncăm în Lacul Morii, ca pe bancomat. De killărit nu l-am mai killărit, dar fincă i s-o terminat benzina în timpul şedinţei (!!!!!), şi el o plecat cu o ganistră să bage gazol, am plecat pur şi simplu din maşină, şi nu l-am mai revăzut. Muie!

A doua oară când am început doctoratul de şoferi o fost la Auto Tudor, la un nene muuuuult mai libidinos ca mine, ceea ce e record galactic, ca am fost odata cu o colega la el sa ma inscriu, si nij nu m-o bagat in sama, io vorbeam in gol, si el numa’ cu ea vorbea si ii picura saliva peste formulare. Şi care instructor ne-o băgat într-o maşină cu o gajică care avea deja vreo 18 ore de condus. Şi şi pe ăsta am vrut să-l batem, fincă am făcut greşeala să o întrebam pe fată “Tu câte ore de condus ai?”, la care se bagă chioru’ (ca avea probleme la un ochi care se incaleca peste rama de la okelari, nush cum dreq ajunsese el instructor!) sa ne faca varza: “Fata asta stie mai mult decat veti sti voi vreodata!!!” Am oftat cum oftez io de fiecare data cand urmeaza sa fut pe careva de care nu-mi place DELOC, si i-am spus ca ii facem plangere la patron, si ca atata vreme cat banii mei il obliga pe el sa stea drepti in fatza mea, sa faca bine sa nu stea pe loc repaos, ca il belesc si-i pun si sare, ca la lipitoare. S-o uitat la mine cu ochiu’ lui ala citav care ma privea cu o privire de Hitler, si asteptam, cu mana inclestata, sa-mi sparg monturile in strungareatza lui. Nu s-a intamplat, da’ nici nu am mai vrut sa am de-a face cu el, finca fix in perioada aia am primit un client super coios la traduceri, care m-o abuzat vreo 6 luni, timp in care n-am avut timp sa fac scoala de soferi, si iaca cum trecura vreo 4 ani de-atunci! Deci pula scoala de soferi.

Iar azi, la insistentele contului meu bancar din care platesc deja rata la mashina, m-am infiintat la o scoala de soferi si m-am inscris. Nu veti afla numele ei decat daca se comporta najpa cu mine, ceea ce de abia astept sa faca, finca am si eu, ca orice supraom, granitele mele romano-maghiare.

Si acum, revenind la titlu, feriti-va copilele! Ca s-ar putea ca masina pe care o voi conduce eu sa nu calce!!!

18 lovituri, dă-i și tu!