Farse de 1 Aprilie

Colegii stelişti şi rapidişti s-au trezit pe calc cu poze photoshopate cu ei în tricouri dinamoviste. Asta e, suntem firmă de soft, drept urmare nu stăm foarte bine cu IQ-ul, drept urmare avem şi colegi care nu au altă distracţie de la viaţă decât să urle Muie Dinamo cât îi ţin bijocii. Aşa că, fincă se ştia că se vor oftica, li s-a şi configurat home page-ul de pe calc să dea direct într-un site de fani ai câinilor roşii.

O colegă s-a trezit că circulă în firmă o invitaţie de nuntă agramată în care se anunţa că ea se mărită cu alt coleg. Un răutăcism minor.

Iar un coleg i-a luat telefonul altui coleg, şi i s-a schimbat în telefon datele sale de contact cu cele ale şefului mare. Ăla mare-mare! După care cel care a făcut mânăria s-a pus pe bipuri. Şi colegul cu telefonul furat vedea constant că primeşte bip-uri de la şeful ăla mare-mare! Şi fugea non-stop pe scări, la şăf în birou, să vadă de ce e sunat! Şi se oftica, că şeful mare-mare nu era la birou! Şi suna înapoi şi şeful mare-mare nu răspundea, ci îi dădea bip în continuare! Da!

No, bancuri de programeci, deci ce să mai…

25 lovituri, dă-i și tu!