5 lovituri

 1. Lospa
  20, August, 2014 @ 3:25 am

  Foarte-foarte fain gestul soferului! Big Like!

  Reply

 2. zoltybogata
  20, August, 2014 @ 9:41 am

  Ms mult, sper să-l putem ajuta pe Matias, s-au cel puțin să încercăm înpreună, de asta m-am gândit să fac o licitație. După cum ai zis și tu, sper ca unii să poată lipsi de un pachet de țigări și să ajute un copil. Multă sănătate

  Reply

 3. Marian S
  20, August, 2014 @ 12:00 pm

  O scenă oarecum asemănătoare, mai demult, doar că cei doi erau pe jos. Tipa de lângă tip se repede să-i dea o îngheţată poliţistului din intersecţie (aveau mai multe):
  – Vă rog să mă lăsaţi în pace, nu iau, că poate ne filmează cineva şi mă trezesc cu procurorii pe cap, că iau şpagă!!! :mrgreen:
  Ca să înţelegeţi în ce ţară de oameni speriaţi trăim. 👿

  Reply

 4. Lucian
  20, August, 2014 @ 3:33 pm

  Mesajul de mai jos l-am lasat si la zolty, il redau si aici cu rugamintea sa ma contactezi cand poti pe email sa discutam cateva minute legat de acest caz.

  ===========================================
  100 de lei pentru inceput insa cu o conditie si anume:

  pe tableta sa fie incarcate cateva poze cu tine, cu groparu si ceilalti din grupul vostru si apoi sa fie daruita familiei micutului. Sa aiba o amintire de la cei care au facut ceva sa il ajute.

  Pentru credibilitate putem discuta la telefon, sunt voluntar la Asociatia Nationala a Surzilor din Romania – Buzau, parintii sunt ambii surdo-muti deci stiu ce inseamna asta.

  Sunt foarte ocupat pana luni insa as dori sa discutam putin pe un sistem de chat, poate reusim sa facem ceva mai mult (fara promisiuni insa).

  Stima,
  Lucian Andreiu

  Reply

 5. Groparu Nemernic
  20, August, 2014 @ 3:43 pm

  @ Lucian, respect! As indrazni sa negociem un pic – singurul care are vreun merit aici este Zolty, eu sunt o simpla goarna de internet. Desi ideea de a face o poza cu toti donatorii si de a i-o trimite pruncului mi se pare foarte buna!
  Iti voi trimite un e-mail, sa ne cunoastem mai bine si sa vedem ce putem face;)

  Reply