Faith in humanity restored again

Pe o căldură de topit cărămizi, un șofer se oprește să ofere o sticlă de apă rece unui polițai de intersecție. Mega Like.

Nepotii de Crăciun, în speță mămicul și tăticul său Cristi #putemnoicaoameni Gog și Dan Ciulea, au scos bunicii din azil la iarbă verde, la un grătar. Așa, pentru că se poate. Împreună cu Grill House Alba Iulia, Teo’s Kitchen, Sotto restaurant, Daisler Print House și AQUA Carpatica. Ueber Mega Like. Dacă bunicuților le-a plăcut sau nu – ia priviți și voi!
nepoti de craciun

Pe pagina de FaceBook TNT România am aflat de povestea Mariei, o mămică singură cu 5 copii (!), care confecționează manual bijuterii pentru a-și hrăni familia. Puteți comanda și voi la adresa www.touchedcollection.ro. Foarte tare! Fotoreportaj – pe site la Dragoș Asaftei.

Cluj.com își dorește să promoveze Clujul cât mai frumos cu putință, și atunci lansează un mega proiect în care fiecare comună, sat și cătun să conțină poveștile locului. Pentru asta, au nevoie de voluntari. Mai multe informații – aici.

În Floreşti, judeţul Cluj, sărmanii primesc papa gratis.

Și, la final, prietenul meu Zolty din Bogata, bloggerul cel mai ambițos din România, omul care numai el știe cum reușește să le ofere o masă caldă în fiecare duminică copiilor sărmani din satul său, care a strâns bani pentru a le da copiilor din sat câte o înghețată, pe zilele astea toride de vară, ei bine, Zolty dorește foarte mult să-l ajute pe băiețelul unui vecin pe care nu-l dau banii afară din casă. Copilașul este născut cu deficiență de auz, iar operația care-i redă auzul costă 20.000 EUR. Suma este ridicol de mică pentru imensul avantaj de a ajuta un prunc să audă. Mai multe informații – aici.

Puteți dona la:
Coroian Denisa Andreea
Banca Transilvania

RO85 BTRL RONC RT00 P089 7802 *cont lei
R097 BTRL EURC RT00 P089 7801 *cont Euro
RO40 BTRL USDC RT00 P089 7801 * cont $

Acuma v-aș pune niște filmulețe cu reacțiile oamenilor care aud pentru prima data vocile părintilor sau partenerilor, dar nu am s-o fac; da’ poate vă puteți însă lipsi de un pachet de țigări sau două-trei beri și să contribuiți pentru sănătatea unui copil.

Mno, zic şi eu.

5 lovituri, dă-i și tu!