Eu sh prietenul meu Vladimir Putin

 vladimir.jpg

Da, mai copii, deci dupa ce am stabilit o Basescu o relatie sincera, de prietenie si reclama in sistem barter (dă click aci daca ej mai nou pe sait), m-am hotarat sa tintesc mai sus. Da, mult mai sus.

Gerhard Schroeder ma cam enerveaza, ca s-o dat cu Gazpromu’. Bushulica nu cred ca stie engleza la fel de bine ca mine ca sa comunicam, sh nici nu are suficienti bani ca sa ii dau io meditatii la limba lu Shakespeare, plus ca de 7 ani e ocupat cu nukular bombs. Baroso ii numa un birocrat european, sh sh portughez pe deasupra, sh Sarkozy m-o rugat sa il las un pic sa termine primu mandat sh-apai iesim la bere.

Asa ca m-am hotarat sa ma imprietenesc cu Putin. Da, mah, cu Vladimir Putin, pe care l-am acatzat de pe net, de pe o adresa de social networking, aia de-i zice Yahoo! 360. Nu i-am facut invitatie de join, ca nu ma intere’ sa ii creasca traficu’ de pe pajina lui daca il adaug la prekini, finca probabil isi pune Ad Sense ca alti bloggeri. Oricum, e bine de stiut ca e acolo nenea Putin. Sh daca am kef il invit odata la o partida de box, la un meci de Counter Strike sau chiar la Tiganiada, desi cica nu mai primim noi membri.

PS: A, era sa uit: acilea e saitu’ lui de pe yahoo 360, va rog FRUMOS daca ii lasati comentarii sa o faceti cu mult bun simptz, asa cum v-o invatzat mama sh taticul vostru, bunul vecin de vizavi, ca sa nu ne trimeata dreq ceva tezaure de boambe atomice!!! Ca asta-i nebun.

4 lovituri, dă-i și tu!