Emisiune noua pe online de razi cu ea

Dragii Groparului, aici în Delta lucrurile sunt foarte așezate. Papa la ceaun, șpriț de calitate, tovarăși unul si unul, dormit in cort la pachet cu dureri de spate, ce mai! Mai am o zi de pescuit ciortani care vor deveni adevărați monștri de Chilia, apoi revin in forță (“Câte kile avea?” “Fratele meu, era cât un bebeluș de 9 ani supraponderal!” “Norocosule! Al meu dacă bătea 14 kile…” #minciunipescărești)

Intre timp, lumea nu sta in loc, ca belțile Dunării pline, da’ pline ochi cu țânțari, și prin online se petrec lucruri. Gen ursul Panda care se plimba pe motoscârță prin București ca țăcănitul, ăla de amu câteva zile, îl mai știți? Mno, numele său de botez este Pandalie (orice asemănare cu personaje care nu sunt oleacă pandemici la cap nu-și are locul pe această preacinstită planetă cu Delta Dunării) și îmi revine cinstea și onoarea de a vă anunța că CEL MAI ADORAT VLOGGER DIN ROMÂNIA, Mikey Hash (pe bune, omul asta are la fani cât nu e pește pe Dunăre! Cât mai este, ca l-am pescuit eu pe tot), își lansează emisiunea lui de umor de râzi pe interneți, si puteți vedea primul episod pilot in premieră ui acilea, ni:

Mno. Și, altfel? Greu la birou? (spleoșc! tocmai am ucis 40 de țânțari care se hrăneau din cotul meu; păi cotul meu nu e cantină de insecte, da?)

12 lovituri, dă-i și tu!