ecomTIM – de data asta, si la Timişoara

Mai ţineţi minte Comtim? Ferma aia uriaşă de porci, cu tot cu combinat?

Glumesc, mă, ăsta e ecomTIM – adică conferinţa regională a comerţului online. Adică cel mai mare eveniment regional de e-commerce şi online marketing, care aduce laolaltă o gaşcă de oameni care ştiu să facă treabă în domeniu – inclusiv de la PayPal, Magento si SEOmoz, care vin in premiera in România. Plus alţi românaşi de-ai noştri – asta dacă aţi auzit de Cristian Manafu, Costin Radu (Managing Partner  The Geeks), Mihai Seceleanu (CEO Internetcorp si fondator Kuponiada), Calin Fusu (CEO Neogen), Stephen Jones (co-fondator Adulmec.ro) şi Matei Pavel (fondatorul CautaReduceri.ro). Şi mai ales vârful de lance Dan Bulucea, Bogdana Butnar (wonderchild-ul de la Google) şi Norbert Simionescu.

Evenimentul este organizat de 2parale, la hotel Timişoara, în Timişoara, judeţul TimişoaraTimiş. În 8-9 februarie 2012. Unde se va bârfi despre tendinţele şi inovaţiile din e-commerce si marketing online şi, mai ales, pe la colţuri, despre shopping în era social media şi a reducerilor colective, SEO, AdWords, surse de finanţare – cu studii de caz şi know-how. Niscai mai mult, mă.

Parteneri: IAB Romania, Trafic.ro, Avocatnet, Wall-street.ro, 9am, Realitatea.net, Money.ro, Standard.ro, Money Express, InformMedia, Capitalul.ro, Ziare.com, Hit, Business24, Smark si Retail-FMCG.ro.

Ce, nu vă ajung informaţiile? Click aici: ecomtim.ro.

Ce, vreţi şi imagini? Iaca:

Ce, vreţi şi invitaţie moca? Primul comentator care îşi exprimă, în scris, într-un comentariu aici pe site, doleanţa sa în acest sens, primelte o invitaţie la conferinţa din 8 februarie! Jbeng!

24 lovituri, dă-i și tu!