E vineri, e daily cot-cot-cot-codac

Ba, nu va mai luati de mogul ca scrie pe dailycotcodac, da? Io asa zic. Decat sa vorbeasca la TV, mai bine sa scrie; ba chiar i-as recomanda sa scrie pe hartie, ca monitorul nu il poti mototoli si arunca la cosh.

Intre timp, delectati-va cu foarte simpatica, desteapta si foarte olteanca Vivi Floricica – sau mai bine zis cu scriitura ei. Sau mai bine zis cu cacarezele din viata ei!

Dosarul „Căcăreaza”

Observai azi dimineata pe covor niste chestii mici si negre. Cand ma uitai mai bine, vazui ca erau mai multe. Statui un pic pe ganduri, ma gandeam eu la ceva, dar mi se parea ireal. Ce vedeam eu erau cacareze de sobolan, clar. De unde sobolani la noi in casa?

Hm, o fi. Mi se parea un pic posibil… Cacarezele erau in coltul lui LaptucaPEACE, locul cu calculatorul, loc unde eu nu ajung decat cu negocieri sau cu mancare, mai rar cu aspiratorul.

M-am urcat imediat in motul patului si am inceput sa bobinez. Sa-l sun pe barbatu-mio, zic, primul lucru. Draci! Telefonul era in cealalta camera… Varianta asta, desi geniala, a picat prost. Cum patul era aproape de calculator, incep sa ma intind (Nadia Comaneci la paralele era o biata scolarita pe langa mine) sa aprind calculatorul si sa intru pe mesinger sa cer ajutor. In timp ce eu executam acest triplu tulup tavalit, imi dau seama ca…

Click aici, acum, pentru continuare!

9 lovituri, dă-i și tu!