E timpul!

Groparu si-a lustruit botinele, si le-a facut cu slana, sa nu patrunza roua in oasele sale batrane si greu incercate.

Si-a probat polarul, ii vine bine, arata sexy in el; si-a ascuns ghiului si lantul gros in sertar, o vreme nu va mai avea nevoie de ele.

Si-a mirosit slipul, mirosea cum miros eu: a curat (era sa scriu: a croat).

Si-a calcat pe inima si si-a bagat si o pereche de chiloti pe sub slipi, just in case.

Si-a recuperat tricoul verde crud cu tente de roz pe care scrie cu sclipici Feşăn Victim, si-a bagat cu el si borcanul de gel.

Dupa care s-a tuns chel. Nu-i bai, ca Groparu mai are par pe el pe care sa se geleze. Si am ales sa port păr finca masculii păroşi îs futăcioşi, şi io am ales să fiu măcar una din ele.

Si-a mirosit deştele cu care mutase viermii dintr-un borcan în altul, miroseau a lac (erau viermuşori de cadavru).

Şi-a lustruit blinkerele, ca să vadă dacă se va putea bărbieri în ele, că oglindă nu am dus după mine niciodată.

S-a mai uitat o dată la el în oglinda de acasă, s-a admirat cum arată cu berea în mână, undiţa în ailantă şi ţigarea în colţul gurii, a descoperit noi asemănări dintre el si Humphrey Bogart şi Marilyn Manson.

A scuipat în chiuvetă, s-a scobit în nas cu deştele mirosind a viermuşori. A constatat cu surprindere ca nu-i mai sangereaza gingiile.

Apoi a zis: mă duc în Deltă, la Sulaina, să pescuiesc la plută. Revin weekendul următor, dacă nu mă papă vrun cormoran, nu mă însor cu o lipoveanca pentru zama ei care miroase a peşte şi dacă nu mă omoară durerea de hemoroizii apsenţi de tot ce însamnă civilizaţie, Udrea, rate şi deadlinuri!!!!

PS: Delta Dunărei, ca să nu mai existe controverse.

31 lovituri, dă-i și tu!