17 lovituri

 1. Buciuman
  18, February, 2008 @ 12:22 am

  Intrebarea este au sarit ele oripilate s-au le-a impins musonul?

  Reply

 2. julius constantinescu
  18, February, 2008 @ 1:37 am

  Groparule, tu ai face cariera in orice armata din lume. Pentru basina asta, cel putin unde am facut io armata, la a IV-a Transilvania, primeai Virtutea Militara, plus ca, atunci cand era zi de fasole, iti dadeau doua portii, ca la noi se incuraja performanta, nu ca la alte unitati.

  Reply

 3. Turambar
  18, February, 2008 @ 10:19 am

  Nu spun nimic. Nici macar n-am citit postu asta. Eu sunt un om serios, dedicat muncii si comunitatii, orientat spre productivitate, decentza, politetze, subiecte grele, semnificative, care pot sa contribuie la imbunatatzirea calitatzii vietzii shi a respectului intre popoare. Nu pot sa citesc. Ochii ma doare / Drept intre picioare / Unde-i grija mare.

  I therefore

  PROTESTEEEEZZZZ!

  Sa vina mujahedinii sa-l beleasca prin belire pe acest degraba cartitoriu si pervertitoriu de suflete nevinovate shi bezmetice care citeshte la dansu pe blog despre toate spurcaciunile pamantului shi ale fiintzei cele pagane si vandute diavolului. Sa vina parintele popa sa-i faca o molifta de primenire a sufletului, sa-l exorcizeze shi sa scoata dracii dintr-insul shi sa-i curetze mintea, sufletu, gura shi burta de otraveala cea smintita.

  Mama voastra de scarboshi… 😛

  Reply

 4. Andreea
  18, February, 2008 @ 3:04 pm

  @Turambar:

  Exorcizare pentru flatulenta? Asta e noua… 🙂
  Eu cred totusi ca Groparu a exagerat cand a descris magnitudinea efectului produs de stim noi ce; daca ar fi fost chiar asa cum spune el, nu cred ca ar fi stat in preajma lui tocmai victimele, daramite sa mai si povesteasca nu? Hai Gropare, spune ca ai cam inflorit povestea, nu de alta, dar uite ca s-a ajuns la proteste si cine stie de ce or mai fi unii in stare… 🙂

  Reply

 5. Groparu
  18, February, 2008 @ 3:31 pm

  Deci Andreea: daca făceam aşa ceva în Europa occidentală, la slăbanii ăia, rădeam o întreagă civilizaţie, până atunci înfloritoare. Dar românii moare mai greu! Io ce sa le fac?

  Reply

 6. ics
  18, February, 2008 @ 4:42 pm

  fain cadou pt ziua mea ce ai scris tu aici ma Gro’…mersi :))

  Reply

 7. Andreea
  18, February, 2008 @ 4:45 pm

  De fapt povestea ta are o morala nu?

  Rezistenta romanilor la factorii externi si ostili 🙂

  No, bine ca am lamurit-o…

  Reply

 8. Kissu
  18, February, 2008 @ 5:18 pm

  @ Andreea: “Eu cred totusi ca Groparu a exagerat cand a descris magnitudinea efectului produs de stim noi ce; daca ar fi fost chiar asa cum spune el, nu cred ca ar fi stat in preajma lui tocmai victimele, daramite sa mai si povesteasca nu?”

  Draga Andreea… TRUST ME! CHIAR asa e! EU stiu!… :(( Si Diana stie si ea! Amandoi suntem VICTIMELE “holocaustului groparian”.

  Reply

 9. Andreea
  18, February, 2008 @ 5:45 pm

  No priveste partea buna: sunteti supravietuitori… 🙂

  Ca in filmul ala “I am legend” (in loc de vampiri sau ce naiba erau, voi ati tinut piept unui factor exterminator mult mai parsiv…. MIROSUL)

  Deci, respect ! 🙂

  Reply

 10. Andreea MKT
  18, February, 2008 @ 7:09 pm

  ej scarbos, mah…mai trebe sa ne esplici cum ca in nu stiu care antichitate, lungimea la faeces reprezenta masculinitatea masculului. si uite tot asa, cu aceleasi chestii, ne impresionatzi voi de 3000 de ani, nu vatz skimbat deloc.

  Reply

 11. baghy
  18, February, 2008 @ 10:16 pm

  si vrei sa zici ca noua nu ne place?

  Reply

 12. catalin
  19, February, 2008 @ 2:36 am

  Dupa cum zicea Ali G: “Respek. West side.” sau south side…nu stiu cum sa definesc zona mea :))

  Reply

 13. oli
  19, February, 2008 @ 4:47 am

  Da’ io tot nu stiu: A fost fasaita sau cu rupere de buci?

  Reply

 14. WhiteWolf
  19, February, 2008 @ 7:53 am

  [“V-a impuiat capul cu nunti, botezuri, zile de nastere si betzii monstruoase, il concureaza cu un real succes pe nenea Cosmos in ceea ce priveste apologia cacatului si a beshinilor demiurgice …”]

  Reply

 15. dan
  19, February, 2008 @ 3:11 pm

  si efecte secundare nika? picat par din nas, ochi beliti ca la controlul de hepatita (desi eu nu am inteles niciodata de ce daca te doare sub coasta se uita la tine in ochi, probabil sa vada daca minti) si atunci cand dorm? (fetele, zic)… daca nu – inseamna ca n-o fo’ prea grav :p

  Reply

 16. nenea cosmos
  24, February, 2008 @ 10:52 pm

  Deoarece azi m-am lăsat iar de fumat este evident că nu am făcut căcuţă de dimineaţă, în buna tradiţie cosmică. Caz în care caca a stat în mine, am fost împreună peste tot, am făcut împreună şi nani după amiază. A venit la un moment dat momentul să ne despărţim dar cum ne-a fost aşa bine împreună caca a lăsat în urmă o putoare de rămas bun, putoare care a infectat întregul apartament şi nu vroia să părăsească incinta cu toate încercările de aerisire şi împrăştiere cu parfumurile prin casă. Parcă mai rău se amesteca cu orice, parcă intrase în haine şi în covoare (perdele nu mai am de cînd m-am căcat prima dată). Înţelegînd că lui Căcuţă îi este dor de mine am plecat la plimbare, mergînd pe lîngă canalizare şi făcînd pa-pa cu mîna la fiecare canal. Ajung lîngă marea canalizare unde toţi căcăţeii se aruncă în marea călătorie finală către oceanul planetar, fac cu batista, vărs o lacrimă, asta e. Într-un final mă întorc acasă, deschid uşa la apartament, a ce credeţi voi că mirosea în casă? A plăcintă de brînză cu stafide.

  Reply

 17. Groparu
  25, February, 2008 @ 2:32 am

  Cozmose.

  Sa-mi fut una.

  Esti demential.

  JUR!!!!!

  Reply