Dupa FHM, Groparu a fost publicat si de 7 plus. Ce urmeaza?

Da, chiar. Ce urmeaza dupa asemenea tuseuri rectale? Sa candidez la Primaria Bucuresti, ca interdependent? Neee…!

Preluare din 7 plus si www.visurat.ro, scris de acelasi inegalabil Julius Constantinescu, baiatul lui Mihai Constantinescu, ala care cânta “Iubiti si cainii vaganbonzi”:

Din ciclul “Mama, tu m-ai facut, io te-omor!”, prietenul meu imaginar Groparu a scris un textulet foarte dragut pe blogul lui, www.groparu.ro (site pe care vi-l recomand cu caldura, mai ales daca va era un dor nebun de glumele bune din armata sau daca sinteti un taximetrist cu preocupari intelectuale). In fine, destul cu reclama, va las sa cititi textul, in caz ca si voua va place sa glumiti cu mamele voastre si aveati nevoie de o idee tare, sa le bucurati batrinetile.

“Mamaaaa, ma auzi? Servus, mama… nici nu ai idee unde ma aflu!!! Tii minte ca mi-am tot dorit sa zbor cu elicopterul? No! Ghici unde sint acum? Da!!! Is in elicoper… tu stii ce fain e??? E de-men-ti-al!!! Vorbeste mai tare, ca nu te aud… Da, ma lasa sa vorbesc la telefon, ca nu e ca avion… E super! Sa vezi ce fain o decolat, ca nici nu am simtit… asa mici sint casele de aici! Cred ca zburam la vreo 2000 de metri, e bestial… Ce zici? Te aud greu, ca face motorul atita zgomot… A, ce caut in elicopter? Pai e un elicopter SMURD, ma duce la spital…”.

PS: Tanti mama lu’ Groparu, este ca v-ati distrat, nu? Vedeti ca saptamina viitoare pregateste una si mai tare, o sa va tineti cu miinile de burta: “No, mama, vorbeste mai repede, ca acu’ arunca astia cu pamint deasupra si pierd semnalul!”.

10 lovituri, dă-i și tu!