Dupa atata carne de porc, ia mai mancati voi si un iaurt!
Să înghițim puțin în sec, apoi să enumerăm pe degetele din dotare. Avem, așadar,
– cârnați,
– tobă,
– caltaboș,
– sângeretă,
– jumeri,
– untură,
– slănină,
– gușă fiartă cu boia și usturoi,
– pateu,
– șold afumat,
– piftii,
– untură,
– șoric,
– sălămior
– tochitură,
– ruladă plus sarmale, chiftele și alte grozăvenii.
E frig, și toate astea intră în burtică de zici că acolo e casa lor; uneori chiar și cu pâine. Prea multă carne? Stai să bag atunci un cașcaval, o brânză grasă, un caș afumat, o telemea sărată, una-alta. Săracii vegani! Sunt inconștienți, bunicul meu a mâncat grăsime ca un apucat și a trăit până la 90 de ani.
Bun.
În caz că nu știai, tu nu ești bunicul. Și, în caz că nu știai, carnea de porc și mâncarea grasă cu care ne ghiftuim nu sunt chiar cel mai bun cadou pentru burtică.
Departe a fi nutriționist și a vă recomanda să duceți o viață de mâncat apă de peșteră și de băut rădăcini, vă zic numai atâta: în Ardeal o apărut o nouă gamă de lactate produse 100% în Brașov: “Familia Brașoveanu”.
“Familia Brașoveanu” este o gama de lactate 100% locală care conține lapte (semidegresat și integral), brânză (de capră, de oaie și de vacă) și iaurt natural. Laptele este colectat de la fermele din zona Brasovului, este procesat la Fabrica de Lapte Brasov de către angajați brașoveni, iar produsele sunt comercializate exclusiv în Brașov, în peste 100 de magazine mici și în supermarketuri. Grupul Olympus (dacă mai țineți minte, sponsorul echipei paralimpice a României) a ales astfel să susțină sustine economia locală a aproape celui mai frumos oraș din Transilvania. Deci fără brașoave, da?
angajatii aia brasoveni, ai cui sunt? adica la cine sunt angajati? ca nu ma prind
pai tat in Brasov, unde au deja o gramada? unde e deja Sergiana?
urat, ma. urat!
huo!
alioja bag seama ca nu-z place. avem bunaciuni diverse aici ;)) acu doar au inceput sa faca muschi la branding :))
Chestii facute in fabrica. cah! putin si scump. Am vazut odata un iaurtzel de-ala, din lapte de capra, 40.000 lei stramosesti. Pai s anu dai in dambla?
Loatz de la taica, ‘eftin si mult. Casa nu mai zic de sanatos.
http://morom3t3.wordpress.com/2011/03/02/iaurt-a-la-morom3t3/
@ d.orin: sunt angajatii iaurtului!!!!!
@ alioja: nu stiu cum sa-ti zic, da’ Brasovu’ nu e Floresti. E oleaca mai mare.
@ dush: …ceea ce e bine!
@ Morom3t3: ala de capra e mai scump ca orice alt iaurt, indifferent de producator; poate numai iaurtul de lapte de margarita sa fie mai scump.
atata pot sa zis dupa enumerarea ta:” bleah”!
😯
Lipsesc din lista prăjiturile cu ciocolată, așa cum doar eu știu să fac!
Iaurt nou pe piață, merită încercat!
@ diana: aha! Uite vegana! Si vegetariana! Uite-o! S-o intampinam cu pietre!!!!!!!!1111
@ Mihaela: pai ia fa share si tu la o reteta, ca oricum vin sarbatorile!
@groparu>> bucurestiu’ e si mai mare. si nu are nici un distribuitor d-asta mai acatarii, tre’ sa cumparam ZUZU
@dush >> imi place. mi-ar placea si mai mult sa vina cativa si in bucuresti
@nemernicul gropar
haha! bun raspuns…
hmm.
…zic si io asa precum ala de la spitalul 9 … reclama ?., da’ reclama ? cat e reclama ?… reclama cat costa ? … reclama ..?… … ca sa trag o concluzie corecta la restul de continut…
hai sa fim mai proletari si mancati macar un iaurt pe zi… de la oricine-ar fi…