Dumnezeu chiar îi urăște pe homosexuali?

IMG_8622

Pentru că a revenit momentul ăla în care fiecare om cu nițel material între urechi obosește să mai explice pe Interneți că:
– homosexualitatea nu este contagioasă
– homosexual nu este egal pedofil sau zoofil sau necrofil sau pesedist
– homosexualii nu sunt (numai) băieții cu voci pițigăiate dintre perucile portocalii și tocurile stiletto care fac Gay Pride în București,

poate nu ar strica să cercetăm adânc în anale de unde vine ura asta împotriva lor. Și dacă-mi spuneți că de la Biblie, pentru că Sodoma și Gomora, păi atunci citiți niște Cracked (care sunt supărător de informați). Apoi citiți niște Biblie, pentru că (așa zice Cracked) distrugerea Sodomei și Gomorei NU a fost o pedeapsă pentru că cetățenii lor preferau alte găuri, ci pentru că luau cu japca pe orice străin venea în oraș.

Apropos, a citit careva partea cu Sodoma și Gomora din Vechiul Testament înainte de a-și flutura homofobia? Pentru că, din ce știu, în Noul Testament (care oricum îl anulează pe cel vechi; așa știu eu) Iisus nu zicea nimic despre ucis homosexualii cu pietre; și Iisus a înviat din morți, băi, deci avea puteri de nivel 9000, nu glumă.

A, și aparent, la Cluj am dat de o familie de rațe lesbiene care cresc bobocei pe care-i va perverti să fie lesbieni!

25 lovituri, dă-i și tu!